|
Notka |
|
Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Guerlain Terracotta Le Parfum, 1,6 zł/ml
Zamówienie perfum zostało anulowane, proszę o zamknięcie rozbiórki.
Na e-glamour pojawiła się Terracotta w świetnej cenie, więc od razu kliknęłam ![]() ![]() Bardzo proszę o branie minimum 5 ml i wielokrotności tej pojemności. Podajcie też proszę informację, w jakim atomku życzycie sobie odlewkę, domyślnie wybieram szkło o odpowiedniej pojemności. Perfumy już opłacone, czekam na przesyłkę do paczkomatu. Do oddania 45-50 ml. 1. Nazwa zapachu i pojemność: Guerlain Terracotta Le Parfum Woda Toaletowa 100ml Tester 2. Miejsce zakupu: e-glamour.pl 3. Link do opisu nut: Fragrantica 4. Cena flakonu i kwota wysyłki od sprzedawcy do organizatora: 155,20 zł + 6 zł przesyłka = 161,20 zł 5. Kwota za 1 ml zapachu: 1,6 zł 6. Termin zbierania wpłat: jak najszybciej po zebraniu chętnych na wszystkie ml 7. Posiadane atomizery i ich ceny: szkło: 10ml (decant) - 2,10 zł 5 ml (decant) - 1,80 zł 1 x 19 ml (globe) - 3,10 zł 2 x 22 ml (globe) - 4 zł 3 x 30 ml (decant) - 3 zł plastik 5 x 10ml (ciastecz) - 2,20 zł 2 x 5ml (ciastecz) - 2 zł 8. Sposób robienia odlewek: strzykawka, ale nie wykluczam odpsikania bezpośrednio do atomizera 9. Koszt wysyłki do współkupujących: tylko priorytet - 9 zł 10. Planowany termin wysyłki do współkupujących: do 4 dni roboczych od otrzymania flakonu i wpłat 11. Lista udziałowców (kupujących) /lista rozliczeń: Ja 55-60 ml + flakon P - mam przelew A - mam adres W - wysłane O - odebrane Edytowane przez Genevieve Czas edycji: 2017-01-17 o 08:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Guerlain Terracotta Le Parfum, 1,6 zł/ml
to ja poproszę o 10 ml w szklanym atomku
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Poproszę 10 ml w szkle
![]()
#5 |
Raczkowanie
|
Poproszę o 10ml w szkle. Mi anulowali zamówienie z Terracotą, to odlewka musi póki co wystarczyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Niestety właśnie dostałam maila, że zamówienie zostało anulowane, więc muszę zamknąć rozbiórkę
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:26.