|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Buty -cropp town
Jade juto na zakupy do dużego miasta, bo u mnie nie można nic dostać :/ Na stronie croppa widziałam fajne bokserki. Chciałam się dowiedzieć ile kosztują te buty? Może któraś z Was je widziała albo ma? Podaje adres strony: http://www.cropptown.pl/kolekcja/pro...41009_prod.htm
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Buty -cropp town
Hmm... Bodajże 159, 179? Coś takiego. Chyba, że pomyliłam. Fajne są. W Croppie są jeszcze fajniejsze niż te, ale cena mnie powaliła - 249. Tyle kasy, a nawet ciepłe nie są.
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dlatego właśnie pytam, bo po co mam jechać przez pół maista po buty które nie są ocieplane a kosztują 170zł. Moge podobne kupić w Deichmanie po 119 albo nawet 70zł. Dzięki za odpwiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
a mi się podobają takie tylko żółte jak na stronie głównej są pokazane... i mam pytanie Ile one kosztują ???
Marzę, rozmyślam, wspominam Chodzę po błękitnych nadziejach mojego życia Leżę na miękkich pragnieniach miłości Dotykam krawędzi mojej wolności Życie płynie, a ja siedzę w windzie mojego życia I czekam na kolejne przystanki Do szczególnych mojemu życiu nadziei |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
up!
czy ktoś wie??
Marzę, rozmyślam, wspominam Chodzę po błękitnych nadziejach mojego życia Leżę na miękkich pragnieniach miłości Dotykam krawędzi mojej wolności Życie płynie, a ja siedzę w windzie mojego życia I czekam na kolejne przystanki Do szczególnych mojemu życiu nadziei |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:49.