|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
List miłosny do chłopaka
Kochani,
Czy w dzisiejszych czasach jeszcze pisze sie listy miłosne? Jestem z moim chlopakiem 6 miesiecy i kiedys wspominal, ze jego była z ktora byl 4 lata (jego pierwsza milosc) pisala mu listy milosne, ukladala wierszyki, on to trzyma, bo mowi ze to pamiatka na cale zycie, choc do niej juz nic nie czuje, ona ma juz swoja rodzine, meza, dziecko. On ma mnie. Wyslalam mu ostatnio kartke na swieta i powiedzial ze szkoda ze nie dolaczylam zadnego listu. Myslalam zeby taki list milosny mu napisac i wyslac, ale nie wiem czy to pasuje....to cos jakbym "zmalpowala"/"zgapila" od jego bylej. Co myslicie? ![]() Pozdrawiam!!! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Up.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: List miłosny do chłopaka
Napisz! Jeśli kochasz swojego faceta to masz pełne prawo wyrażać swoje uczucia, a jemu będzie bardzo miło
![]()
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
No przecież napiszesz to Ty, nie jego eks.
![]() Skoro ma taką potrzebę to chyba sprawisz mu przyjemność. Piękna rzecz takie listy i szkoda, że ludzie już ich nie pisują. Ja pisywałam i dostawałam i wiem, że nie ma to jak taki list i żaden sms czy e-mail tego nie zastąpi.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
No w sumie masz racje. Tez uwazam ze listy to cos wspanialego, czy tez wysylanie kartek na swieta, na urodziny,itd.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Popieram
![]() Zawsze możesz wymyślać kreatywnie coś innego niż ona robiła - zrobić własnoręcznie ozdobiony papier listowy, wypisać teksty waszych ulubionych piosenek, albo zrobić kartkę z waszym zdjęciem i na niej wysłać miłe słowa ![]() Edytowane przez d169664e00d109aa737daf198b1aecbf032d7859 Czas edycji: 2016-12-14 o 13:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
A czemu nie. Mnie też się zdarza napisać coś więcej niż "włącz ziemnioki o 16" i wiem, że to całkiem fajne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.