|
Notka |
|
Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Ziemniaki z sosem
Hej!
Czy ktoras z was robila kiedys ziemniaki w mundurkach z sosem?? ![]() Ja nie, ale chcialabym sie dowiedziec jak brzmi przepis na ten smaczny sos, ktory jadlam u kolezanki z ziemniakami ![]() Niestety nie mam jak sie dowiedziec bo kolezanka wyjechala ![]() Wiem jedynie ze sos to mleko , jajko i troche cebuli. Nie wiem natomiast czy to wszystko i jakie proporcje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Ziemniaki z sosem
o matko jak ja nie nawidzę ziemniaków z sosem, jak można popełniać takie barbarzyństwo i polać ziemniaki sosem bleee
![]() Ale życzę smacznego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Moniu, a skąd my to mamy wiedzieć co to był za sos? ![]() Twoja koleżanka mogła tam dosypać wszystkiego, a my niestety jasnowidzami nie jesteśmy. A czy koleżanka ma telefon? Czy wyjechała do jakiejś głuszy, że nie ma z nią kontaktu? Chyba ziemniaki będą musiały poczekać na powrót koleżanki . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Wlasnie okradli ja
![]() Wiem ze trudno tak powiedziec bo sama dobrze nie wiem, wiem tylko ze bylo mleko, jako i cebula nic wiecej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
może to coś ala beszamel? z cebulką ??
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:19.