|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
nieaktualne
nieaktualne
proszę o zamknięcie Edytowane przez Sybil_ Czas edycji: 2017-03-28 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w marcu: kremy BB, Farmona, Sylveco, wszystko nowe
cos u mnie ?
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
a może u mnie byś coś znalazła
![]()
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy ![]() WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
co do Niemiecki Bekart i audiobook Ciemno prawie noc nie ma problemu,
w przypadku perfum się bardziej waham, bo podkładów i odżywek do włosów trochę mam, a te bardziej chciałam wypróbować ![]() a może akurat coś Ci wpadnie w oko u mnie innego tylko musisz mnie naprowadzić co lubisz, to przejrzę co mam jeszcze poza wątkiem jeżeli byłabyś sobie coś innego dobrać to byłoby super ![]() z audiobooków poza wątkiem mam np. Zew oceanu Tomasz Cichocki albo Lalki w ogniu Opowieści z Indii Paulina Wilk pozdr. ![]()
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy ![]() WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
co do Niepokornej to nie chciałabym rozdzielać serii,
później ciężko mi będzie wymienić drugą tylko część ![]() tak zrobiłam z cyklem poprzednim , który miałam i została mi 3 część, z którą teraz nie za wiele mam co zrobić ( Dotyk ciemności, Zapach ciemności, Świat ciemności) może coś jeszcze będę dorzucać, ale muszę przejrzeć półki; ewentualnie jak trafi Ci się lepsza propozycja to się nie oglądaj na mnie ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- widzę, że nie dorzuciłam do wątku jeszcze tej drugiej książki, wrzucałam do newsów książkowych tylko wątku ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- przejrzałam jeszcze półki tak na szybko i wydaje mi się, że lubisz kryminały: mam jeszcze z audiobooków z serii Biblioteki Akustycznej Arthur Conan Doyle Pies Baskervillów czyta Janusz Zadura Henning Mankell Piramida czyta Leszek Filipowicz Henning Mankell Nim nadejdzie mróz czyta Leszek Filipowicz Aleksandra Marinina Za wszystko trzeba płacić może któryś z audiobooków Cię zainteresuje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
no to może byś mogła oddać Niepokorną wraz z drugą częścią zamiast audiobooka Joanny Bator ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
niech będzie
![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- wszystko na N... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.