|
|||||||
| Notka |
|
| Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
skad ta krew?
Wczoraj w nocy pobawilismy sie troche z moim chlopakiem,ale nie kochalismy sie.Wszedl we mnie tylko na momencik(mam dni nieplodne,dzis albo jutro powinnam dostac miesiaczke) i to bylo wszystko.Teraz wlasnie wrocilam z lazienki..i co zauwazylam?plame krwi na moich majtkach!skad ta krew?bo okresu na pewno jeszcze nie dostalam.w dodatku kiedy robilam siusiu wsyzstsko mnie okropnie pieklo!ale trwalo to doslownie minutke,umylam sie i przeszlo..nie wiem co jest grane.przerazilam sie niezle:-(jakis miesiac temu bylam u ginekologa na takich zwyklych badaniach i wszystko bylo ok.dwa tygodnie temu bylam na USG dopochwowym bo mialam niewielka torbiel ale pani ginekolog powiedziala ze wszystko juz jest w porzadku i mam przyjsc za 4 misiace na kontrole.wiec powiedzcie mi skad sie wziela ta krew?:-((
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: skad ta krew?
Metoda naturalna jest najbardziej zawodną metodą, więc na przyszłość radziłabym jednak używać jakichś środków antykoncepcyjnych....
To może być wiele rzeczy. Jeżeli ci nie przejdzie to polecałabym wizytę u sama wiesz kogo. Może to być tylko obtarcie w pochwie, a może jakaś infekcja.
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
chyba sie wybiore dla swietego spokoju...zadnego plamienia juz nie mam ale szczypie mnie kiedy robie siusiu.ale to zdarzalo mi sie juz kilka razy wiec sadze ze jest to spowodowane jakims obtarciem.ale martwi mnie ta krew:-(
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam to samo przy pierwszych współzyciach- lekko krwawiłam, było to plamenie jak przyz zadrasnięciu palca, ale pieczenie podczas wizyt w toalecie trwało kilka dni
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Tylko ze ja juz wspołzylam jakis czas temu...niecaly rok.i teraz po tej dluzszej przerwie byl to pierwszy raz.wiec moze to byc spowodowane ta dluzsza przerwa?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Moze
|
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Szczerze mowiac mam taka nadzieje
mam nadzieje ze nic mi nie jest.ale na wszelki wypadek zapisalam sie na przyszly poniedzialek do lekarza.dziekuje
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:01.