|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Czerwone plamy po balsamie...
Kupiłam sobie w tesco jakiś preparacik ujędrniający - zielony, seria SPA ( nie pamiętam firmy ale widać go na fotce )
![]() No i wszystko było by pieknie gdyby nie fakt,ze po jego zastosowaniu wyłażą mi na skorze takie plamy...W dodatku czesto z ciemna, wręcz brązowo - bordowo obwódką. I wlasnie nie wiem, czy tak ma ów specyfik działac czy to jakaś reakcja uczuleniowa...dodam ,że w ramach eksperymentu posmarowałam Mamusie i Siostrzyczke i efekt jest ten sam..... ![]() PS Na zdjeciu te plamy wyszly dosc blado - na żywo są intensywniejsze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Czerwone plamy po balsamie...
to chyba nie byłoby normalne gdyby ten specyfik miał tak działac...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Wrecz przeciwnie. To preparat Bielendy termoaktywny. Mialam taki na cellulit, ale z serii profesjonalnej. Taka reakcja jest normalna i powinna po 20-30 minutach zniknac. Ja mialam reakcje uczuleniowa - czyt. nogi mi spuchly:/ Co tez zeszlo ale wygladalo paskudnie. I mialam przewrazliwiona skore ( o ubraniu rajstop nie bylo mowy ). W kazdym razie, jesli jakos bardzo nie boli i szybko schodzi to jest wporzadku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
April dzięki wielkie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Prosze Cie bardzo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:12.