![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() złote ,jasne cienie do powiek na lato
Szukam jakiś ładniutkich cieni do powiek na lato , jasnych , może złotych , dodam że mam ciemna karnacje i ciemne wloski.
Moze jakis rozyk zloty by sie jeszcze znalazl ? Polecicie coś dziewczyny ? ![]() ![]() moze jeszcze jakis róż złoty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: złote ,jasne cienie do powiek na lato
cienie polecam z Inglota, Italian Beauty. Teraz prawie każda firma ma w swojej ofercie takie cienie jak szukasz
![]() co do różu to może puder brązujący z drobinkami?... świetnie się policzki mienią w słońcu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
![]()
Witajcie
![]() Ja używam cieni Ruby Rose...Kupuję je na bazarku od Ruskich. I wiecie co, cienie są rewelacyjne. Trzymają się dłużej niż np. Avonu ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja też mam paletke Ruby Rose i leży nie używama... jak dla mnie wielka porażka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jesli bedziesz jeszcze potrzebowała to sie przypomnij |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
złote, sypkie cienie znajdziesz też w palecie Bell. Polecam też zielenie z inglot i turkus z Isa Dora, Maybelline;-))
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
zloty cien :)
Chciałabym poprosić o pomoc w dobraniu makijażu na Sylwestra. Mam zakupiona już bluzeczkę w kolorze czekolady ze złotymi refleksami. Planuję zrobić sobie złoto-bąozwy makijaż. Zastanawiam się tylko jakim cieniem pomalować oczy. Chciałabym uzyskać taki efekt jak w fotkach na dole, mniej więcej tak jak miała Beyonce w Autinie Powerze przy czym kąciki oczu pomalowałabym na ciemny brąz. Myślałam o takim cieniu jak ten tutaj: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=77692529
Może macie znacie jeszcze inne cienie w niebardzo wygórowanej cenie, a jednocześnie trwałe, które dałyby podobny efekt???
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Dot.: Złoty cień
Z sypkich Bell są złote i miedziane odcienie 7,4 zł, Gosh sypki 25 zł, Manhatan chyba 12 zł
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Wydaje mi się, że cień ze zdjecia to raczej patynowe złoto, niż czyste, tak jak na zdjęciu z aukcji. Gosh też ma taki kolor, ale numerku nie pamiętam.
Ja mam jeszcze cień L'oreal z serii Crea Coleur właśnie w odcieniu patyny, ale nie wiem czy jest on jeszcze w sprzedaży, swój mam z wymiany targowiskowej. Poza tym wydaje mi się, że APC też ma w swojej ofercie cos takiego, koszt jest niewielki (9-13zł, zależy gdzie) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
![]()
Piękne złoto ma Bell z seri Planete
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Tutaj jeszcze fotka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
mam cien l'oreal color appeal platinum nr 151 pure gold - kolor jasny zloty, koszt 33 zl, mysle ze gdyby pod niego polozyc troszke ciemnobrazowego cienia efekt bylby podobny jak na Twoim zdjeciu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Bardzo dziękuje za odpowiedzi. Ostatecznie pod wpływem rady koleżnki kupiłam cień sypki bell, bardzo ładny oraz sypki brokat ciemnozłoty. Już zrobiłam próbę i wyszło naprawdę ładnie. Zapytam się tylko czy warto jest pociągnąć jeszcze kreskę eyelinerem czy to juz będzie przesada???
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
ja zakupilam swojego czasu odcien zimnego, starego zlota z inglota sprint nr 80. musze powiedziec ze jestem z niego zadowolona, pasuje nawet do zimnego typu urody, ladnie lsni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
zloty cien :)
poszukuje zlotego,mocno polyskliwego cienia
![]() ![]() z gory dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Dot.: zloty cien :)
Kilka dni temu byłam w naturze. widziałąm z Manhattanu taki. w sloiczku, w kremie. Lezał sobie w koszyczku z przecenionymi rzeczami... chyba z kolekcji karnawalowej, ale mzoe jeszcze go dostaniesz;]
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
polecam firme Inglot. nie maja drogich cieni a jaki wybor od delikatnych do bardzo mocnych kolorów. dolaczam zdjecie posiadanego przezemnie zlota.ten zloty po prawej to numer 38 perła.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Złoto-brązowy (właściwie wyglądający na brązowy, a na oku prezentujący się jako złoty) ma Oriflame - Illuminate Crayon odcień Night Fever.
Natomiast klasyczne, czyste, piękne złoto ma ArtDeco. Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
L'oreal ma piękny złoty cień ! Sama go mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
ja mam bardzo ładny złoty, sypki cień z Sephory
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
najładniejsze złota, jakie widziałam, a bardzo lubię takie cienie, więc mam jako takie rozeznanie
![]() sypkie: -Rival De Loop (niestety już chyba wycofany) -Joko - chyba najładniejsze, słoneczne złoto -Bell - śliczny, dukatowy złoty pyłek -Essence - najmocniejszy błysk, iskrzą intensywnie w kamieniu: -Joko winter glamour z brokatem: efekt transparentny, ale zachwycający połysk no i iskierki brokatu.. ![]() -Inglot - perłowe, raczej ciężko o złoto jako takie, ale odcienie starego złota, złociste brązy - także jasne, i wpadające w miedź -L'Oreal Platinium, mocny połysk -Bell Planete, jest i stare złoto, i takie wręcz żółte, ale osobiście nie polecam jeśli szukasz czegoś do bardzo wyraźnego makijazu, efekt jest delikatny, satynowy pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
dzieki,napewno cos wybiore
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Ja gorąco polecam cień Inglot Proffesional nr 22. jest to perłowy cień, pięknie się mieni, a przy tym nie zawiera brokatów i tym podobnych. Uwielbiam go
![]()
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
CZEKO ten braz po lewej to 42 perła. ale to raczej taki brazowo - miedziany. dla mnie boski
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.