|
|||||||
| Notka |
|
| Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Cellulit - pomocy
Hej dziewczyny, jak w temacie szukam pomocy w walce z cellulitem. Uprzedzam pytania, tak ćwiczę i staram się dietę trzymac (dużo pracuje to trudno jest mi zachować regularność, stronie od słodyczy) mimo tego wszsytkiego mam wrażenie, że na ten tłuszczyk podskórny trzeba by jakośzadziałać bezpośrednio. Szukam jakiegoś urzadzenia, które mogłoby mi w tym pomóz ? bo same kremy to niestety ale efekt jest powierzchowny ( za płytko działają pewnie) Bede wdzieczna za każdą poradę
) pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2 |
|
padawan
|
Dot.: Cellulit - pomocy
Mi pomógł peeling kawowy. po nałożeniu zawijałam się w folię spożywczą na godzinę i dopiero spłukiwałam.
Skóra odzyskała gladkość i przepięknie pachniała |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Cellulit - pomocy
Kobietki w walce z naszym największym wrogiem trzeba podejmować zdecydowane kroki
tak jak piszesz Agnesiik87, kremy działają tylko powierzchownie, ja przerzuciłam tysiące stron w necie i porównywałam opinie odnośnie zabiegów med. estetycznej, wg mnie najlepiej wypadł thermage. Zapisałam się już na zabieg do kliniki dra Krajewskiego (Estivance) i czekam efekty są ponoć bardzo zadowalające i co ważne widoczne po jednej sesji
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:29.

) pozdrawiam 

Skóra odzyskała gladkość i przepięknie pachniała