|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Mali giganciZgodnie z tytulem.
Co was zaintrygowalo? Jak program sie podoba? Marzenia rodziców czy potęgowanie w dzieciach ich indywidualnych talentow? Kto wam sie najbardziej spodobal, lub wzruszyl? Zapraszam do dyskusji
![]() |
#2 |
Władca Wizażu
|
Dot.: Mali giganci
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Nie to nie Top model, gdzie Ania Bałon opowiada o trudnym dzieciństwie i jurorom miekną serca
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Bang Bang Lucky Luck !
|
Oglądałam powtórkę, i jak dla mnie nudny program, żeby nie powiedzieć, że głupi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Program mocno średni. Szkoda mi było tej dziewczynki z pierwszego występu, która popłakała się gdy odpadła. Potem już tylko wkurzały mnie takie młode laseczki które prężyły się do kamery na bekstejdżu. I zdziwiło mnie, że Mandaryna i jej córeczka nie lansowały się w żadnym "rodzinnym" filmiku.
![]() |
#6 |
Bang Bang Lucky Luck !
|
No ale swoją drogą nawet dobrze jej córka tańczyła :P w sensie Mandaryny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Oglądałam program i tak naprawdę, to ja żadnych tam talentów nie widziałam. Moja mama pracuje w przedszkolu i powiedziała,że 3/4 grupy by zaśpiewało tak jak te dzieci. Najbardziej irytowała mnie ta z gitarą co udawała Marylę Rodowicz i krzycząła "przecież ja wygram, ja wygram , ogłoście już wiadome że ja". Największe wrażenie zrobiła na mnie dziewczynka śpiewająca piosenkę Inidli. Ten liczący chłopaczek był fajny, ale nie wiem, oglądał się ciągle zanim podał wynik. Jeśli jednak naprawdę umie tak liczyć, to dla mnie jest właśnie małym gigantem i to jemu należałoby się miejsce w programie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Też trochę oglądałam i akurat trafiłam na tego liczącego chłopczyka, hmmm dziwne to trochę dla mnie bo jeśli naprawdę tak umie liczyć to trochę mi do podchodzi pod zespół Aspergera bo żadne normalne dziecko w tym wieku nie umie tak liczyć no albo faktycznie jest takim prawdziwym małym geniuszem
![]() ![]()
![]() |
#9 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Bang Bang Lucky Luck !
|
To że dobrze tańcz to fakt, sama tak też napisałam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie program słaby ale dzieciaki swoimi tekstami nadrabiają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Bang Bang Lucky Luck !
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Dla mnie program żenujący. Nie czaje po co rodzice pchają dzieci, przecież one talentów żadnych nie mają. I zapewne same nie chciały tam iść tylko na zasadzie zmuszenia
![]() Wiecej nie oglądam szkoda czasu.
![]() |
#14 | |
potworkowa
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
program nie porywa. oglądam dla najmłodszych. uwielbiam dziecięce teksty
![]() taka prawda ze maluchy nie maja za bardzo co pokazac (chociaz ostatnia recytująca dziewczynka mnie powaliła na łopatki), za to robia największe szoł w programie ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
O tak, dziewczynka recytujaca Ptasie radio byla rewelacyjna!!!!!
![]() |
#17 |
BAN stały
|
Czyżby najlepszy program rozrywkowy w Polsce to znaczy Mali Giganci nie cieszył się popularnością na Wizaż?
Były już dwie edycje, a w następnym roku będzie trzecia. Ja oglądałem oba sezony i ogólnie jestem bardzo zadowolony z wyborów, to znaczy wygrywali ci, których drużyna w sensie ogólnym była faktycznie najlepsza. Poza tym jeśli dane dzieci miały słabą resztę drużyny, ale same były świetne, to mogły wygrać w konkursie indywidualnym. Nie wiem niestety jaką otrzymały za to nagrodę. Tą samą co za wygraną drużyny czy coś innego? Z tym, że II sezon poza pozytywnymi zmianami ma również swoją negatywną stronę i pod tym względem jestem bardzo zawiedziony tą żenadą co odwalił TVN. Mianowicie co oni zrobili z pożegnaniami gdy dana drużyna odpadała? W I sezonie było wszystko piękne i emocjonalne (przy ładnej muzyce), a w II coś im strzeliło do łba (może presja krytyków?) i całkowicie zepsuli te momenty. Edytowane przez tarisi Czas edycji: 2016-12-21 o 05:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Dla mnie szczerze ten program jest trochę nienaturalny, te dzieci jakby nie robią tego z własnej woli... reżyserka
Za to np. lubię jak młodzi ludzie wstawiają na YouTube albo na Instagram covery, np. ostatnio zakochałam się w tym wykonaniu https://www.instagram.com/p/BONfbWTBNsF/ Dajcie znać co o tym myślicie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.