|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Proszę o pomoc!
Dziewczyny mam pewien problem. Od jakiegoś czasu jestem na R i nawet się nie spostrzegłam, kiedy tak masakrycznie schudłam! Brzmi fajnie - 55kg przy wzroście 170, lecz wyglądam jak wieszak. Worek kości! Najbardziej widać to po nogach i bardzo szczupłych ramionach. Dodam, że moja dupka jest całkowicie płaska a piersi prawie zniknęły... Tak więc na pewno nie mogę pozostać na R i przechodzę na U/P. Tutaj pojawia się jednak odrębny problem - brzuch. W talii mam aż 70 cm, co przy takiej figurze wygląda dość komicznie, nie mówiąc już o tych wstrętnych boczkach! Chciałam więc zapytać ekspertów - czy ma sens przechodzić na P skoro mój brzuch wygląda tak tragicznie? Naprawdę chciałabym trochę przytyć, ale zapewne pierwszym miejscem gdzie odłoży się tłuszczyk będzie brzuch! Jak więc jeść? Jakie ćwiczenia wykonywać? Czy słodycze wchodzą w grę? Może macie jakiś sprawdzony sposób, by tyć gdziekolwiek byle nie na brzuchu?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Proszę o pomoc!
Może ćwicz na hula-hopie ,daje naprawdę rewelacyjne efekty, albo jakieś ćwiczenia na brzuch..bo nic innego mi nie przychodzi do glowy..
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Proszę o pomoc!
Ja też dołączę się do tego tematu, bo po części mam problem i nie chcę zakładać nowego. Od jutra wchodzę w R i pytanie dotyczy tego czy jak będę korzystać z gotowych jadłospisów zamieszczonych na forum to mogę np łączyć śniadanie z innej propozycji jadłospisu z obiadem z jeszcze innej? Co pić do tego wszystkiego na R? Wodę? I jak w jakim czasie wy dziewczyny schudłyście? Od jutra zaczynam, mam nadzieję że dam radę, jestem strasznie podłamana wyglądem moich łydek i ud, generalnie jestem dość spora od pasa w dół, mam 170cm wzrostu i ważę 65 kg tylko że ogromna część z tego to tłuszcz. Próbowałam kupić sobie spodnie na lato i nie mogłam, bo ŻADNE nie chciały mi przejść przez łydkę! Powiedziałam dość.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:49.