|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Zaczynam sie powoli bac
k
Edytowane przez Andariel88 Czas edycji: 2006-08-16 o 18:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
KWC
|
Dot.: Zaczynam sie powoli bac
Hmm, rozumiem, że się niepokoisz, ale myślę, że to tylko puste słowa i pogróżki bez pokrycia. Nie odpisuj na smsy,ignoruj go, pewnie da sobie spokój za jakiś czas.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
T
Edytowane przez Andariel88 Czas edycji: 2006-08-16 o 18:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Mój były nie groził,że zabije swojego następcę ,ale kiedy 3 miesiace po rozstaniu zaczelam spotykać się z innym powiedzial,ze go zdradzam ,zaczal nękac mnie smsami,nachodzic,nastawil przeciwko mnie moich braci i wspolnych znajomych.Wydzwaniał do mojego ojca,żeby ten namówił mnie do powrotu :haha: .W końcu doszło do tego,że pobił mojego ówczesnego TŻ ,kiedy wracalismy ze spaceru, Po poludniu,w bialy dzien.
Kiedy zaczelam spotykac sie aktualnym TŻ bywalo, czekal pod moja klatką,wydzwanial do niego,groził,chciał się umawiac na bicie (dorosły facet ,żenada ![]() Teraz jestem z moim TŻ ponad dwa lata i zdarzaja sie dziwne smsy ,próby skłocenia nas (kiedys udawał jakąś dziewczynę niby spotykajca się z moim TŻ ![]() Ogólnie nieciekawie,ale dało się wytrzymać ,a teraz jest już coraz spokojniej. Olewamy to po prostu. Jak będzie groźny to postrasz typa policją,z reguły tacy są mocni tylko w gebie,albo w stosunku do słabszych.
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
nie wiem co mogę ci doradzić - bo mam sytuację w pewnym stponiu podobną do twojej i nie potrafię jej rozwiązac.
Z tym że facet który mnie prześladuje nie byłam w żadnym związku po prostu tak się spotykaliśmy bez zadnych zobowiązan- tak przynajmniej było z mojej strony - z jego okazało się po czasie zupełnie coś innego. Teraz nie daje mi spokoju wydzwania przychodzi - czuje się więzniem we własnym domu. Boję sie odbierać tel że to znowu on bedzie mnie męczył. Rozmowa, ignorowanie, olewanie, próba zrażenia go do siebie nic nie dała. Czasami czuję się tak bezsilna że zastanawiam się czy nie zgłosić tego na policję że mnie prześladuje, ale wiem że to nic nie da, bo jeśli on mi nie grozi to nie mogą nic zrobić. Zastanawiałam się czy nie nasłać na niego kogoś żeby wytłumaczył mu to dosadniej - ale nie potrafię w ten sposób rozwiązywać swoich problemów. Dlatego dokładnie wiem przez co przechodzisz i co czujesz. Niestety choc bardzo bym chciała to nie potrafię ci w zaden sposób pomóc- bo nawet nie potrafię zrobić tego dla siebie. Jedyne co moge powiedzieć to trzymaj sie i bądz dzielna. I życzę ci żebyś to jakoś sie rozwiązała i nie musiała przechodzić przez taki koszmar jak ja przechodzę.
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
K
Edytowane przez Andariel88 Czas edycji: 2006-08-16 o 18:15 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że sposobem w takich sytuacjach może być - tylko nie śmiejcie się, to na prawdę nie jest dziecinne, dziecinne jest co najwyżej zachowanie faceta - powiadomienie i prośba o pomoc rodziców. Może skontaktują się z jego rodzicami, co dodatkowo go ośmieszy, albo sami z nim "porozmawiają"??
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
f
Edytowane przez Andariel88 Czas edycji: 2006-08-16 o 18:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale tak powaznie to jest jednak niepokojace, ile mniej by bylo problemow gdyby ludzie byli dojrzali... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:39.