|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
jak dodać pikanteri i przełamac nude w zwiazku???
macie moze jakies sprawdzone sposoby zeby przelamac nude w lozku i w zwiazku
??moze jakies elementy pikanteri jakies zabawy??czy sprawdzone metody aby on sie nie oparl czekam na propozycje
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
myslalam ze temat wam sie spodoba
bo ja szukam wciaz jakiegos zlotego srodka na nude ktora zcasem pojawia sie w zwiazku
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: jak dodać pikanteri i przełamac nude w zwiazku???
może zasłoń chustka oczy TŻ, weź kostkę lodu i... do dzieła
mojemu TŻ bardzo się spodobał ten pomysł, choć na początku wywołał "łaskotkowy uśmiech"
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
obejrzyj "9 i pół tygodnia" i rób notatki
jest tam troche tego
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Przychodzą mi do głowy takie rzeczy:
- striptis - kajdanki ![]() - nowe miejsca do uprawiania seksu - wprowadzenie jedzenia do łóżka (rzeczywiście, 9 i poł tygodnia - świetny przykład )- jakieś przebieranki (np. pielęgniarka) - zawiązanie oczu - odgrywanie ról Jest tego pewnie dużo więcej, jak mi coś przyjdzie do głowy jeszcze, dam znać
|
|
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
Aż mi się zachciało eksperymentów
![]() Niestety, lubego nie ma i nie będzie przez 3 miesiące Ale jak wróci... Oj, będzie się działo
|
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
a moze zrobisz pyszne jedzonko....głowne danie bedzie w kuchni...w salonie przystawki...a w sypialni ustawisz deser....to tez jest jakis pomysł
....a moze byscie pojechali gdzies i zrobili to w innym miejscu niz w domku...wkoncu teraz zaczyna sie robic coraz cieplej...według mnie warto o tym pomyslec..
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Ciekawe pomysly Tu proponujecie
Chyba i ja sie skusze na male co nie co i skozystam z waszych rad |
|
|
|
|
#9 |
|
Sponsor
reklama opłacona |
Wsuń Jemu kartke do zestawu sniadaniowego do pracy z cieplym slowem i serduszkiem, wyslij sms w porze w jakiej najmniej sie tego spodzewa,ze wlasnie teraz masz na Niego najwiekszą ochotę,kiedy juz wieczorem bedziecie w domu miej na sobie to i owo ukryte under...(samonosne itd), podkrecaj Go (przeciez Wy Kobiety najlepiej wiecie jak to robic, lub zajrzyj na forum "prowokujecie"), nie zrazaj sie ,ze nie bedzie na poczatku zainteresowany, kiedy juz bedzie rozgrzany pouciekaj troche ( faceci musza polowac), i ten jeden raz zrezygnuj z gry wstepnej i wez sprawy w swoje rece.
Mysle ,ze na rewanz dlugo nie bedzie trzeba czekac....
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
POmysł świetny,ale....Na pończochy samonośne mój Mily pewnie by tak zareagował-gdzie byłaś? Z kim się wcześniej widziałaś?Na pewno masz coś na sumieniu...Zazdrośc,podej rzliwość i wtedy cały ,misternie przygotowany plan bierze w łeb, rośnie klucha goryczy w okolicach żołądka i wszystkiego się odechciewa.A zdobywanie....Tu też dwa słowa.Ja lubię być zdobywana,dla mnie gra wstępna jest seksualnym misterium,które jak nic innego podnosi temperaturę zabawy i wyzwala pomysły na kolejne szaleństwa.A mój mężczyzna niestety woli szybko i do celu.Gra wstępna jest dla niego ciut zbędnym -i chyba niezrozumialym fragmentem lóżkowego spotkania.Mimo to nie zamieniłabym go na żadnego innego faceta,bo po prostu go kocham.A takie łózkowe niedogadanki są po to,żeby je potraktować z przymrużeniem oka i nadzieją, że skoro teraz jest tak,to następnym razem będzie inaczej.A co do pikanterii to tak sobie na gorąco myślę, co mnie by zakręcilo- na przykład -gdybyśmy potraktowali swoje ciala jak talerze na owoce i inne pyszności,fajnie jest mieć czasem pod ręką aparat fotograficzny,ja bardzo lubie,kiedy baaardzo powoli jestem rozbierana-kręci mnie to jak diabli.Ale warto pamiętać,że codziennośc wygląda inaczej- co wcalenie znaczy żle. Bo to,o czym napisałam robi wrażenie raz na jakiś czas - gdyby było codziennie,to pewnie nie dawalo by takiej frajdy.Nie zapominajmy,że to jak wygląda wlaśnie codzienność będzie nam procentować- albo i nie- podczas tych INNYCH chwil.Jak jest kiepsko,to choćby Bóg wie co wymyslać- kiepsko zostanie.Nikomu tego nie życzę.A mojemu Panu Obrażalskiemu mówię- kochamCię na teraz i na zawsze
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:19.

jakies zabawy??czy sprawdzone metody aby on sie nie oparl

mojemu TŻ bardzo się spodobał ten pomysł, choć na początku wywołał "łaskotkowy uśmiech"
)

gg: 1911129