|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
skora chce PIĆ!!
Mam pytanko. Skora mi sie baaardzo blyszczy wszedzie i nie tylko w strefie T. Mam tradzik ale w lekkim stadium, troche wagrow, blizn itd. I uzywam lekow przeciwko tradzikowi. I przez nie skora jest bardzo wysuszona i chyba przez to sie tak strasznie blyszczy. Wiec chcialabym prosic o jakies propozycje dobrych (ale i niedrogich) kremow nawilzajacych do cery tradzikowej, ktore by mnie nie zapchaly i nie zostawialy tlustego sladu na skorze. Z gory wielkie dzieki bo mam nadzieje ze to rozwiaze moje problemy z blyszczeniem bo nic z kosmetykow matujacyhc nie pomaga. pozdraiwam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
![]()
hmmm...ja bym Ci poradziła spróbowanie kremiku Clean&Clear 'Krem nawilżający o podwójnym działaniu' - nawilża skórę, pomaga zapobieganiu powstawaniu pryszczy i wyprysków
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
![]()
achaa... i kosztuje coś ok. 15zł napewno nie więcej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dot.: skora chce PIĆ!!
a jakies inne propozycje?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
krem nawilzajaco-matujacy eris under twenty, tez ok. 15 zł
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
może być żel nawilżający,np. iwostin purritin labo nawet sam tonik jako nawilżacz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
do cery mieszanej i tłustej zielone opakowania około 15 zł ale ja radzę zajść do apteki i tak określić limit pieniążków jaki możesz wydać na kosmetyk i babeczki napewno coś Ci doradzą |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
A ja proponuję Iwostinu krem Nawilżająco-Kojący, kuracja przeciwtrądzikowa (Acne Expert). U mnie przy przesuszeniu ostrym lekiem anty-trądzikowym, robionym, sprawdził się. Po nocce twarz wyglądała o niebo lepiej. Nie polecam zaś jego odpowiednika z Avene.
Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
ja do kremu radze pic ogromne ilości wody
![]() tak poleciła mi dermatolog gdy podobno moja skóra graniczyła z odwodnieniem krem to nie cały sukces ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
ja polecam Ci na dzień krem Ziaja - 100% pielęgnacji dla cery mieszanej i tłustej, na noc natomiast wypróbuj Dove
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:35.