|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Które wam się bardziej podobają?
Zastanawiam się nad prezentem dla chłopaka, i chciałabym poznać opinie które bardziej wam się podobają. Chodzi o fason, bokserki z dłuższymi nogawkami i krótszymi do wyboru, proszę się nie sugerować kolorem ani marką bo nie będą żadne z nich, tylko będzie jeden z tych fasonów, które chcę kupić chłopakowi.
1. dłuższe nogawki. https://www.zalando.pl/calvin-klein-...2k00m-q21.html 2. Krótsze http://meskiegacie.pl/product-pol-12...ief-biale.html Opcja 3 rozumiem, że odpada? A może komuś się podoba? https://www.zalando.pl/pier-one-3-pa...2aa0q-c11.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Które wam się bardziej podobają?
Cytat:
Nie czytasz ze zrozumieniem, pisałam NIE PATRZEĆ NA MARKI, BO TO NIE BĘDZIE ŻADNA Z NICH! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ok, zerwę z nim, ale po świętach, bo chcę aby przez święta mnie jeszcze porządnie zerżnął ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Kup chlopakowi takie, jakie nosi teraz. Chlopak przyzwyczajony do bokserek nie bedzie chetnie nosil slipkow.
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Jak chcesz już mu kupować bieliznę, to kup taką, jak on lubi i jaka się jemu podoba, zamiast pytać na forum. Jak mu kupisz coś, czego nie lubi, to i tak nie będzie chciał nosić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Choć zapewne to tylko troll ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Co to za trollisko się uległo w tym wątku. Kupno bokserki świadczy o toksycznosci związku?
![]() Bokserki przede wszystkim wygodne. Muszą mieć miejsce na sakiewkę. Mój facet mówi ze jie ma nic gorszego jak zbyt małe miejsce na sakiewkę. ![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:25.