|
Notka |
|
Pielêgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielêgnacji twarzy i cia³a oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 6
|
Depilacja brazylijska Rzeszów
Czy mog³yby¶cie poleciæ mi jaki¶ salon w Rzeszowie, w którym mo¿na wykonaæ depilacje brazylijsk±?
Pozdrawiam, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 25
|
Dot.: Depilacja brazylijska Rzeszów
salon w graffice III piêtro
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 175
|
up up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 46
|
Czy kto¶ wie czy ta cena siê zmieni³a w tym salonie? i czy trzeba siê bardzo umawiaæ? Bo jako¶ bywam ostatnio w Rzeszowie - w sumie to jeszcze tylko jutro i pojutrze i w sumie chcia³abym pój¶æ tak bez umawiania siê, bo to i tak za pó¼no, a teraz pomy¶la³am, ¿e przed wyjazdem za granicê pasowa³oby zrobiæ "porz±dek". Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
![]()
Dziewczyny podajcie numer telefonu do tego salonu kosmetycznego w Grafice.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 34
|
Dziewczyny a jaki¶ inny salon godny polecenia który wypróbowa³y¶cie ??
Ja by³am w tym w Grafice i pierwsza wizyta by³a ok zachêcona posz³am tam jeszcze dwa razy za ka¿dym razem inna babka wykonywa³a zabieg do tego jedna ,na trzeciej i mojej ostatniej wizycie tam, wogóle nie potrafi³a tego robiæ a jak by³am na drugiej wizycie to kobita potraktowa³a mnie jak jaki¶ przedmiot wogóle siê mn± nie przejmuj±c przez ca³y czas jak mnie depilowa³a prowadzi³a dyskusjê z kole¿ank± która siedzia³a zaraz obok za kotar±. Po depilacji uczucie by³o super i chêtnie bym posz³a znów ale napewno ju¿ nie do tego salonu
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 390
|
Cytat:
![]() Zdarzy³o mi siê "wspó³pracowaæ" z inn± pani± z tego gabinetu (imienia nie pamiêtam), by³a wolniejsza, ale te¿ dok³adna. No i obs³uga zawsze mi³a. P³acê 30z³. Nr-u telefonu chyba na forum podawaæ nie mo¿na, gdyby kto¶ bardzo chcia³ proszê pisaæ na PW. Ale jak wpiszecie w google te¿ ³atwo da siê namierzyæ. Edytowane przez Madzia_M77 Czas edycji: 2010-07-11 o 16:05 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 31
|
z tego co siê orientuje to salon "Twoj styl" na ul. W. Pola (ten odcinek miedzy D±browskiego a Hetmañska) ale niestety nie wiem jak robi±, wiem tylko, ¿e robi±
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 34
|
ja ju¿ nie pamiêtam ile p³aci³am nie pamiêtam te¿ dok³adnie jak wygl±da³a ta kobieta która robi³a mi depilacje pierwszy raz ale pó¼niej jej ju¿ tam nie widzia³am wiêc nie wiem czy ona tam jeszcze pracuje ale to by³a jaka¶ m³oda kobitka, to by³o ju¿ dawno temu a pamiêæ szwankuje
sama ju¿ nie wiem mo¿e spróbuje pój¶æ tam jeszcze raz bo strasznie bym chcia³a mieæ brazylijskie bikini mo¿e od tamtego czasu co¶ siê tam zmieni³o
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Ja chodzi³am do Twojego Stylu (ten rodzaj depilacji robi± tylko w Twoim Stylu w Galerii Rzeszów) ale teraz zrezygnowa³am bo podnie¶li ceny. W ogóle to za ka¿dym razem p³aci³am inaczej:
- za pierwszym razem (gdzie najwiêcej jest do zrobienia) zap³aci³am 30z³ - kolejnym razem 35z³ - a pó¼niej po 45z³ a ostatnio jak chcia³am siê zapisaæ to siê dowiedzia³am ¿e ceny posz³y do góry i taka depilacja u nich ju¿ kosztuje miêdzy 60 a 80z³!!!!!!!!! Wiêc da³am sobie spokój z tym salonem kosmetycznym. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 25
|
Cytat:
Lepiej siê umowiæ ![]() Ja mam blisko do tego salonu, wiêc wpadam jak mam czas i pytam, ale zazwyczaj te¿ dzwoniê wcze¶niej. Nr tel znajdziesz w Google ;P . NIE ZAPOMNIJCIE ZAPASOWYCH STRINGÓW ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
By³am ostatnio w tym salonie kosmetycznym w Grafice na III piêtrze i jestem zadowolona.
Dok³adnie tak jak pisze Madzia M77 , szybko i sprawnie, jestem nawet bardziej zadowolona ni¿ jak chodzi³am do Twojego Stylu, cena 30 z³. Numer telefonu do salonu to 17 - 85-80-576 , pokój 305 Polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
czy kto¶ ma jeszcze jakie¶ do¶wiadczenia w tym temacie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 75
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
Cze¶æ dziewczyny specjalnie dla tego postu za³o¿y³am konto na wiza¿u (kiedy¶ mia³am, ale nawet loginu nie pamiêtam). Czêsto czytam wpisy jak czego¶ poszukujê. Nie mog³am nic znale¼æ na ten temat, bo powy¿sze wpisy s± bardzo stare, dlatego podzielê siê moimi do¶wiadczeniami. Szuka³am kosmetyczki i salonu na depilacje brazylijsk± w Rzeszowie, poniewa¿ nie wiele opinii znalaz³am wypisa³am sobie gabinety, które na swoich stronach oferowa³y tak± us³ugê, nastêpnie dzwoni³am i dopytywa³am o szczegó³y i termin. Szuka³am wosku twardego niby delikatniejszy, bez pasków, konkurencyjny do pasty cukrowej, bo takim mia³am robion± depilacjê bikini w Krakowie (jak by kto¶ szuka³ salonu w Krk to polecam Excellence na ul Majora £upaszki na Mydlnikach - Pani± w³a¶cicielke), W Krk prawie w ka¿dym salonie bikini robi± takim woskiem (tak jakby to by³ standard), dlatego szuka³am tego w Rzeszowie niestety nawet jak na stronie Internetowej pisa³o, ¿e w salonie taki maj± to w rozmowie okazywa³o siê, ¿e nie, nigdzie nie znalaz³am. Ca³kiem przypadkowo trafi³am do Oazy gabinetu kosmetyki naturalnej na ul. ¦w. Micha³a Archanio³a (Pani przez telefon powiedzia³a, ¿e nie maj± takie wosku jak szukam, ale inny te¿ bardzo delikatny i nie podra¿aj±cy o konsystencji kremowej - tym mnie skusi³a). I w³a¶nie ten salon Wam polecam by³am bardzo zadowolona z us³ugi. Posz³o szybko, sprawnie i dok³adnie. Obawia³am siê, ¿e trafie na nieprofesjonaln± obs³ugê, a co za tym idzie wiêkszy ból, jednak uda³o mi siê trafiæ na bardzo do¶wiadczon± Pani± kosmetyczkê (Pani± Anetê - prowadz±ca ten gabinet). Ma³o mnie bola³o, dlatego polecam nawet na pierwszy raz i faktycznie ten wosk by³ delikatny i dobry jako¶ciowo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 97
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.