![]() |
#1 |
Zadomowienie
Przekupka: 28 pkt / 100% pozyt.
|
![]() Chętnie oddam w dobre ręce!!! DOKŁADKA
nieaktualne
Admin broni Admin radzi Admin nigdy cię nie zdradzi Edytowane przez Helena Czas edycji: 2006-09-21 o 10:03 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Chętnie oddam w dobre ręce!!!
1. Balsam Dove Summer Glow Body Lotion do normalnej i ciemnej karnacji - nieużywany, kupiłam pomyłkowo (nie ta karnacja)
5. Błyszczyk Bourjois Rouge Pop Chic kolor 3 - Rose Chrome - ładny, naturalny róż, błyszczyk jest świetny, ale ja niestety, jestem już za stara na błyszczyki ![]() znajdziesz coś? bardziej zalezy mi na błyszczyku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=116836 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
[quote=Helena;2657068]Rzeczy nastepujące:
2. Serum-żel na powieki i pod oczy z zielem świetlika i algami morskimi z profesjonalnej serii AVA dla gabinetów kosmetycznych 200 ml- rewelacja, niestety, po ciąży wszystkie kosmetyki pod oczy mnie uczulają. W ciąży zużyłam ok. 20 ml. Żel jet ważny do końca września, oddam go za darmo, może jakaś wizażanka podzieli się z koleżankami. Żal mi go, jest nie do dostania w sklepach a działa rzeczywiście rewelacyjnie, szczególnie po schłodzeniu w lodówce. 5. Błyszczyk Bourjois Rouge Pop Chic kolor 3 - Rose Chrome - ładny, naturalny róż, błyszczyk jest świetny, ale ja niestety, jestem już za stara na błyszczyki ![]() 6. Eyeliner Bourjois w płynie z pędzelkiem Liner Parfait w kolorze Brun 17 - ładny ciepły brąz, niestety, kolor okazał się dla mnie za jasny. Bardzo trwały, szkoda, że nie ma zimniejszego odcienia z tej serii ![]() 7. Szminka Isa Dora Perfect Moisture Lipstick w kolorze 21 - Burnished pink (raczej wchodzi w koral, ładny, złamany kolor - użyta kilka razy Znajdziesz cos u mnie Mam balsam VICHY balsam z Douglasa żel pod oczka VICHY itd. link w podpisie ![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz cos u mnie
Mam balsam VICHY balsam z Douglasa żel pod oczka VICHY itd. link w podpisie ![]() Mcherub się nie odzywa, jestem zaintersowana: ZAPACH- Tesori d'Oriente białe piżmo afrodyzjak kupiony w Douglasie za 57zł zostało 70% super zapach naprawde afrodyzjak wystawiam bo dostałam od narzeczonego nowy w komplecie z płynem,żelem i balsamem DOUGLAS- balsam w okrągłym pudełku w stylu z THE BODY SHOP kupiony w Douglasie za 39zł cynamonowo-pomarańczowy super pachnący i nawilżający około60% poj 500ml 250ml na bank jeszcze jest!! i małym balsamem Vichy Lipidiose 10 ml Jesli to nie za dużo, chętnie się wymienię. Możesz też dobrać sobie coś z mojego wątku. Aha - zaraz idę na pocztę, jeśli Ci odpowiada wymiana - nadam przesyłkę.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Jak dołożysz 4 to wszystko pakuje i wysyłam do Ciebie
![]()
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Balsamu Vichy jest 30ml a nie 10ml
![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Chetnie dołożę
![]() Napisz mi adres na PW, idę wysyłać ![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Podoba mi się u Ciebie:
4. Cienie Revlon Color Stay 12 hour Eyeshadow w kolorze 06 In the Buff - ładne, naturalne kolory brazu i beżu - uzyte kilka razy (najciemniejszy ma największe zużycie - może z 15%) 5. Błyszczyk Bourjois Rouge Pop Chic kolor 3 - Rose Chrome - ładny, naturalny róż, błyszczyk jest świetny, ale ja niestety, jestem już za stara na błyszczyki - użyłam go 2-3 razy przed lustrem 6. Eyeliner Bourjois w płynie z pędzelkiem Liner Parfait w kolorze Brun 17 - ładny ciepły brąz, niestety, kolor okazał się dla mnie za jasny. Bardzo trwały, szkoda, że nie ma zimniejszego odcienia z tej serii Moze znajdziesz cos u mnie za to? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
znajdziesz cos za
1. Balsam Dove Summer Glow Body Lotion do normalnej i ciemnej karnacji - nieużywany, kupiłam pomyłkowo (nie ta karnacja) 2. Serum-żel na powieki i pod oczy z zielem świetlika i algami morskimi z profesjonalnej serii AVA dla gabinetów kosmetycznych 200 ml- rewelacja, niestety, po ciąży wszystkie kosmetyki pod oczy mnie uczulają. W ciąży zużyłam ok. 20 ml. Żel jet ważny do końca września, oddam go za darmo, może jakaś wizażanka podzieli się z koleżankami. Żal mi go, jest nie do dostania w sklepach a działa rzeczywiście rewelacyjnie, szczególnie po schłodzeniu w lodówce. 3. Dezodorant Scholl Fusspilz Schutz Spray 3 w 1 (działa dezodorująco, antyperspiracyjnie i przeciwrzybicznie), zostało ok. 70-80% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.revlon.com/product.asp?Pr...5&Mode=catalog Na zdjęciu jest właśnie kolor Rose Mój obijał się w kosmetyczce i starły się napisy z przodu ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
![]()
[quote=Helena;2657068]Rzeczy nastepujące:
Balsam Dove Summer Glow Body Lotion do normalnej i ciemnej karnacji - nieużywany, kupiłam pomyłkowo (nie ta karnacja) Dezodorant Scholl Fusspilz Schutz Spray 3 w 1 (działa dezodorująco, antyperspiracyjnie i przeciwrzybicznie), zostało ok. 70-80% Szampon Sunsilk Deeply Brunette 3x10 ml (3 saszetki) Rozświetlacz/róż Revlon Skinlights 02 Rosy (chłodny beżowy róż)- zużycie minimalne, jakieś 10%? Nie wiem, jak się tym posługiwać Heleno, Zajrzyj do mojego watku. Mam jeszcze nie umieszczony tam Balsam Garnier - efekt skory musnietej sloncem, zostalo ok. polowy, moze wiecej z 400 ml (taka duza butla), nie brazuje szokujaco, wiec nawet przy jasnej karnacji jest OK ;-) Pozdrowienia Si |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
![]()
Si[/QUOTE]
Heleno, Zajrzyj do mojego watku. Mam jeszcze nie umieszczony tam Balsam Garnier - efekt skory musnietej sloncem, zostalo ok. polowy, moze wiecej z 400 ml (taka duza butla), nie brazuje szokujaco, wiec nawet przy jasnej karnacji jest OK ;-) Pozdrowienia Si[/QUOTE] Witaj Nie chcę już balsamów brązujących ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
![]()
Przypominam, że moje nowe Cerutti czeka na nową właścicielkę. Wymienię je najchętniej na inne perfumy o pojemności 50 ml, oryginalne,z numerami seryjnymi; testery odpadają.
Pozostałe kosmetyki w wątku: http://www.wizaz.pl/forum/editpost.p...post&p=2657068 Zapraszam ![]()
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
![]()
Zapraszam, kosmetyki czekają na nowe właścicielki
![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
czy znajdziesz cos u mnie za te rzeczy?
-Bioderma Sebium Gel Moussant (Foaming Gel)- żel do mycia twarzy absorbujący sebum dla cery normalnej i mieszanej - 8 ml - Lumene Arctic Touch Puryfing Peat-Facial Mask maseczka głeboko oczyszczająca z minerałami (wygląda jak błoto) - 10 ml - L'Occitane Immortele Essential Water Face - 3 ml Rozświetlacz/róż Revlon Skinlights 02 Rosy (chłodny beżowy róż)- zużycie minimalne, jakieś 10%? Nie wiem, jak się tym posługiwać mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=145169 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chętnie oddam w dobre ręce!!! DOKŁADKA
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Pozdrowienia ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Chciałabym wymienić rozświetlacz z Weroniką (jeśli się zgłosi) - chce jakoś podzielic sprawiedliwie ![]() balsam Neutrogena, krem Oriflame do rak (ten nowy) i eyeliner Golden Rose. Napisz, czy Ci odpowiada. Pozdrawiam, Helen
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Niektórzy mówią, że jest to woda toaletowa dla mężczyzn, tak jest też w sklepach internetowych, natomiast na froncie nie ma napisu "pour homme" lub "for men" Opis z aukcji: 1 - twórczość i ambicja, 8 - doskonałość i spełnienie, 1881 - tajemniczość i uwodzicielskość. Te cyfry tłumaczą dla jakiego mężczyzny najlepszy byłby ten zapach. Idealny dla silnych i prawdziwych panów, którzy lubią otaczać się mgiełką tajemniczości. Niektórzy twierdzą, że to zapach uniseksowy. Wąchałam to w perfumerii i rzeczywiście, jest to ciepły zapach, który moim skromnym zdaniem nadaje się zarówno dla kobiet jak i mężczyzn (może to tylko jednak moje wrażenie, bo ja często używam męskich zapachów). W każdym razie jet oryginalny, żadne Allegro - mój TŻ otrzymał na Boże Narodzenie jako prezent od firmy która na Allegro nie kupuje, bo ma wystarczająco dużo pieniędzy ![]() ![]() W zasadzie zastanawiałam się, czy nie zachować go dla siebie, bo mi bardzo odpowiada, ale może wymieniłabym na jakiś inny zapach, który mnie zainteresuje, z kategorii tych lżejszych, gdyż z cieżkich używam teraz ukochanego Gucci Eau Perfum brązowego pozdrawiam
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.