![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Akcja stempelkowa
Ruszamy równolegle z akcją dziurkaczową i stemplową.
UWAGA, akcja przedłużona. Zapisy do 03.10.2010 i ani dnia dłużej ![]() Stempelki akrylowe, każdy bloczek o wymiarach 15x20 cm. Na arkuszu średnio 10 szt. stempli. Cena pojedynczego arkusza 15 zł + koszty przesyłki/odbiór osobisty w Krakowie. Od dzisiaj zamówienia wpisujecie same TUTAJ ![]() W razie pytań, problemów nie krępujcie się ![]() carrot@przydasie.info Do wyboru 14 wzorów: Dziewczynka, chłopczyk ![]() ![]() Aniołki, Serca i ornamenty ![]() ![]() Narożniki, Motyle ![]() ![]() Róże, Ramki ![]() ![]() Alfabet, Święta ![]() ![]() Love, Ślub ![]() ![]() Kwiatowe wariacje, Urodziny ![]() ![]() *** "POŁÓWKOWE" Umieszczam info kto na co poluje w przypadku zamówień połówkowych. Asia3city: para młoda z arkusza ŚLUB, serce z róż, ramka duży kwadrat Edytowane przez carrot Czas edycji: 2010-09-20 o 15:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Akcja stempelkowa
ja juz wysłałam email w tej sprawie
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
oj kusisz znowu Carrot ;-)
Na pewno coś wybiorę, z każdego połowa mi się podoba, a niektóre nawet całe hi hi
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
A Ty jak zwyklekusisz Kasiu oj kusisz
![]() Moze tym razem się wyrobie z zamówieniem. Już sobie smaka narobiłam i muszę coś mieć ![]()
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
A ja się jeszcze zastanowię
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Kasiu ja sie skuszę na 1(love)
Ewentualnie gdyby ktoś wziął ze mną na spółkę wzięłabym jeszcze aniołki(na tym pierwszym mi zależy plus jeszcze jakieś pojedyncze resztę daję do wyboru) lub ramki. Czy któraś byłaby chętna? ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- A gdzie jest akcja dziurkaczowa i z farbami?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Jolu akcja dziurkaczowa jest na blogu carrot, jak w jej poście klikniesz na "...dziurkaczami..." to Cię połączy
![]() A nad aniołkami to sie zastanowie, chyba, ze któraś dziewczyna powie, ze na bank chce to na mnie nie czekaj, bo ja mam dylemat... ![]() Carrot a czy tusze do stempelków też można u Ciebie zamówić??
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dzięki!
Tak sobie myślę,że większość możnaby podzielić.Byłoby urozmaicenie i mniej dylematów bo wszystko chciałoby sie mieć a na wszystko nie ma...a tak byłoby za ta samą cene każdego po trochu...
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A ogólna podziałka stempli na pojedyncze jest raczej nierealna, zawsze zostawałby jakiś stempel, którego nikt by nie chciał wziąć i zamiast skorzystać to tylko by się zamówienie dłużyło w nieskończoność. Podział na dwie osoby może nie jest taki zły, ale nie wiem czy nie zrobimy zbyt wielkiego kłopotu Carrot, bo jednak Ona będzie musiała nam to podzielić.
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Letike ma racje to trochę za duze urwanie głowy dla Carrot, albo gdyby wszystkie chciały np jeden czy kilka wzorów tych samych?? To niemiałby kto wziąć reszty
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Poza tym nawet jeśli coś nam się podoba ze stempli, choćby jeden, to można zainwestować a na inne wymienić się lub odsprzedać na all lub innym forum
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Kasiu do mojego zamówienia dopisz jeszcze proszę 2 magicki
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki, wszystkim dzisiaj postaram się odpisać - co do tego problemu połówkowego zamawiania arkusików, to też coś wymyślę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Kasiu , ja proszę narożniki
![]() ![]()
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Kasiu ja poproszę o narożniki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Otworzyłam nowy wątek dziurkaczowy - żeby nie robić problemu w skakaniu między blogiem a forum.
Przed jakąś chwilą skończyłam odpisywać na bieżące zamówienia - jeśli kogoś jakimś cudem przeoczyłam, to proszę o mail/PW. I drobna uwaga - BŁAGAM dziewczyny, zamówienia na mail/PW bo zginę w tym wszystkim. Nauczona poprzednimi akcjami już drukuję każde zamówienie chcąc mieć porządek i zero problemów typu "coś mi umknęło" ale do tego potrzebuję Waszej pomocy. Podopisywałam babeczki, które na wątku zamówienia wpisały ale na przyszłość proszę o współpracę ![]() Babagaga, tradycyjnie Paweł odbierze? ![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Jeszcze słówko na temat "połówkowego" zamawiania arkusików stempli. Ja nie mam nic przeciwko, tylko że to Wy musicie się między sobą dogadać jakie wzory chcecie i jakoś w miarę rozsądnie podzielicie te arkusze tak żebym potem nie siedziała z nożyczkami i nie rozcinała całego arkusza na każdy z osobna stempelek. Ustalcie jakąś połowę i wedle życzenia tak podzielę. Jeden tylko warunek - żeby to sprawnie poszło - umówcie się między sobą kto płaci za cały arkusik i już dalej rozliczajcie się za połówki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Czy są jakieś dziewczyny z Warszawy, które chciałyby zamówić wspólnie ze mną i podzielić się kosztami wysyłki?
![]() ![]() Carrot czy zgadzasz się na coś takiego jeśli znalazłyby się chętne? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
takaya, dla mnie to żaden problem. Chciałam nawet proponować dziewczynom w sytuacji gdybym zobaczyła takie same miasta w adresach - chcecie?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ja chętna jestem, koleżanka będzie zamawiała dziurkacze więc jak coś to na pewno my razem możemy mieć w jednej. Jeśli dopiszą się do nas inne dziewczyny będzie super
![]() Jednak dam jeszcze znać, bo koleżanka kombinuje by znajomy z Krakowa odebrał. Jak będę składała zamówienie w piątek to Ci wszystko w mailu napiszę ![]() Jeśli będę coś wiedziała wcześniej to tu też dam znać |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Witam. Jaki jest rozmiar trymera? Tnie kartki A-4?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Jeśli ktoś jest chętny ze mną na spółkę to ja absolutnie nie zamierzam obciążać Kasi.Zapłacę za całość,odbiorę osobiście i wyslę to co podzielimy danej osobie.Na ramki jest chętna ze mną Babagaga.Odpisuję i umawiam sie z Tobą Grażynko zaraz na prv.jakieś propozycje jeszcze?
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, zgadzacie się żeby przy większych miejscowościach ujawnić gdzie i do kogo pójdzie przesyłka? Tak żeby móc Was ewentualnie parować do wysyłki?
Iga, PW poszło. Jolu, no problem dla mnie ![]() ![]() Aaaaa, blogowiczki (blogerki?), które zamawiają stempelki zapraszam do udziału w candy - szczegóły na blogu. Wkrótce moje urodziny i z tej okazji z przyjemnością będę rozdawać i dziękować za wspólną akcję ![]() Edytowane przez carrot Czas edycji: 2010-09-09 o 07:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
![]()
To się Leemonqa nie musi martwić i drugą połowę,bo z chęcią wezmę!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Jolu ja jestem chętna na te aniołki, które zaznaczyłam :-)
A z drugiego zestawu serduszka i ornamenty wzięłabym te zaznaczone. Jest ktoś chętny na ornamenty ? :-)
Moja Biżu ![]() Papierowo-Karteczkowo Arizoony ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/9719b90b52.png Edytowane przez arizoona Czas edycji: 2010-09-09 o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Koleżanka jednak nie będzie zamawiać dziurkaczy, przeliczyła budżet i odłożyła zakupy na przyszły miesiąc
![]() Tak więc ja chętna do wspólnej wysyłki z kimś (najlepiej z kilkoma kimsiami ![]() ![]() Po 12września będę już wolna, więc jak trzeba mogę się zająć umawianiem się i oddawaniem każdemu jego przesyłki jeśli nie ma innej chętnej ![]() Ja opłacę całą przesyłkę a później przy odbiorze stempli będziemy się rozliczały. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
To ja bym wzięła te aniołki ale chciałabym choć jednego z tych pojedynczych co zaznaczyłaś+Te pierwsze .Reszta do wyboru jak uważasz i co Ci się podoba.Może być?
DecouTworki (lepiej oglądać ostatnie stronki niż marne początki ![]() Papierki małe i większe Edytowane przez jambolaja Czas edycji: 2010-09-09 o 11:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Mogę jednego odstąpić
![]() ![]() ...jeszcze podumam ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
![]()
To ja chyba muszę wziąć cały bloczek ślubny... Ech no nic... Kasiu to w takim razie nie połowa a cały zestaw Ślub ok??? I Ani też powiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
To fajnie.Dumaj bo czasu coraz mniej.Napewno coś jeszcze wybierzesz.Bierz co chcesz.Tak czy inaczej piszę do Kasi,że biorę i wpłacę Jej pieniądze za całość a potem na prv sie dogadamyjak to podzielić..Ok?Chyba,że jest trzecia chętna.Mnie też ostatecznie starczyłyby trzy...(pierwszy,1 pojedynczy i 1 podwójny-obojętne w sumie który). JAK NIE-BIERZEMY NA POL,WYBIERAJ JA MOGE MIEC MNIEJ
DecouTworki (lepiej oglądać ostatnie stronki niż marne początki ![]() Papierki małe i większe Edytowane przez jambolaja Czas edycji: 2010-09-10 o 16:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Arizoona to ja bym wzięła te ornamenty jeśli mogę.
---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- A jak zrobimy z wysyłką i płatnością. Mam u Kasi zamówiony jeden arkusz . I jeśli by dało radę wysłać to w jednej przesyłce byłabym wdzięczna. A kaske za połowę wysłała bym tobie . Co proponujesz ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.