|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Lirene Shiny Touch zamienię na Lirene city matt
Niestety nie posiadam podkładu Lirene city matt, ale mam za to inne kosmetyki na wymianę, może cie zainteresują?
WŁOSY: - szampon PANTENE PRO-V intensywna regeneracja 400 ml. (zużyte 1/3) - odżywka do włosów SCHAUMA jedwabiście akasmitne (jedno użycie) - szampon oraz odżywkę SUNSILK fioletowy-wygładzający włosy (jedno użycie) - krem do włosów LOREAL Energia i Blask (zużyte 1/4) - maseczka do włosów DOVE w granatowym pudełeczku (zużyte 1/3) - maseczka do włosów LOREAL Elseve do włosów farbowanych (jedno użycie) FLUIDY: -artist fluid VIPERA opalony beż (3 razy użyty) -perfect complexion VIPERA brzoskwiniowy (jedno użycie) -matt&moisture VIPERA miodowy (nowy) PIELĘGNACJA CIAŁA: - balsam do ciała Wilkinson (nowy) - balsam ujędrniający piersi KOLASTYNA (zużyte 1/3) - balsam antycellulitis HEAN - pianka do golenia Wilkinson (nowa) Ponieważ bardzo zależałoby mi na tym podkładzie, jestem w stanie oddać kilka kosmetyków za Lirene Schiny touch. Mogę dać np. 3 nowe balsamy do ciała, oraz 3 nowe pianki do golenia firmy Wilkinson, czyli razem 6 kosmetyków za jeden! Chyba, że spodbają ci się jakieś inne! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.