|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Problemy społeczne
Od zawsze bylam doac spokojnym i zamknietym w sobie dzieckiem.Teraz mam 21 lat i nie potrafie nawiazac znajmosci z rowiesnikami.nie mam praktycznie kolezanek.tylko jedna.nie potrafie sie przed nikim otworzyc.nie umiem rozpoczac rozmowy.nie potrafie za bardzo byc zabawna ani powiedziec cos smiecznego.jestem niesmiala i spotkanie czy rozmowa z kims wywoluje u mnie lek.Dodatkowo mieszkam na wsi gdzie wiekszosc osob to starsze osob .nie mam nawet gdzie wyjsc zeby kogos poznac.bardzo bym chciala kogos poznac ale nie wiem nawet gdzie.zawsze mialam tylko przelotne znajomosci,ktore szybko sie urywaly.chcialbym kogos poznac ,miec z kim pogadac czy gdzies wyjsc.Niestety moja moj lek i to ze nie jestem zbyt wygadana utrudnia mi to.Czesto sie obawiam byc w wsrod ludzi i mam blokade zeby sie cos odezwac.Jak myslicie czy da sie cos jeszcze zmienic ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Problemy społeczne
Cytat:
Studiujesz, pracujesz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Nie wierze w cos takiego jak psychoterapeuta.co moze mi pomoc obcy czlowiek ktory mnie wgl nie zna.nie studiuje.narazie nie pracuje zawodowo.pomagam w domu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tkwiąc w tym wieku w zawieszeniu, marnujesz najlepsze lata życia. Zmiana otoczenia na studenckie lub współpracowników w pracy, mogłaby być krokiem wprzód. Życzę Tobie powrotu do zdrowia i wszystkiego co najlepsze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Tak masz racje powinnam zmienic nastawienie choc jest dla mnie to trudne.nie umiem myslec pozytywnie.chcialabym duzo zmienic ale czuje sie zablokowana .nie mam wsparcia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale takie spotkania pozwalają spojrzeć na jakieś problemy z innej perspektywy, trochę się poznać od środka ![]() Pomyśl sobie, że jeżeli Ci nie pomoże, to na pewno nie zaszkodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Moze sprobuje psychoterapi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.