|
Notka |
|
Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pilne - bol pośladków, pomóżcie plisss
Witam. MAm 50lat i od niedawna przykry problem bolących posladków. Nie wiem czy sa jakies sposoby na jakiekolwiek złagodzienie tych bólów bo są dla mnei badzo uciążliwe. Nie wiem jak to mam dokładnie opisac, boli mnie lewy bok posladka? znajoma powiedziała mi ze to moze byc rwa kulszowa. Szczegolnie jak siedze to bol sie nasila. Kochane pomózcie, czekam na jakiekolwiek rady bo naprwde nie da sie z tym wytrzymac. Jakies leki, masci czy cwiczenia - co by mogły mi pomoc. pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pilne - bol pośladków, pomóżcie plisss
Rwa kulszowa tez mi sie nasunela (jedna z modelek na Akademii miala bidulka podobne objawy). Moze jakas masc rozgrzewajaco-przeciwbolowa?
Albo moze powinien to obejrzec lekarz, moze to zapalenie tego nerwu. Lepiej idz, po co sie meczyc? ![]() No chyba, ze przefajnowalas z uprawianiem sportow albo gimnastyka - ja po ostatnim bieganiu nie moglam schodzic po schodach ( a mieszkam na 3cim pietrze baz windy!) Pomogl spray Reflex (w aptece) ale wyrzucilam opakowanie i nie znam ceny - mysle, ze okolo 30 pln. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Sylwiasta dziekuje za odp..
![]() Ma ktos jeszcze jakies pomysły?? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
wiesz, ja nie specjalistka, ale takie objawy czesto daje we znaki problem z kregoslupem. Wedlug mnie, nie ma na to rady, (tzn pewnie jest), ale powinnas isc do lekarza, a nie tutaj zadawac pytania. My Ci mozemy tylko polecac jakies masci rozgrzewajace itp rzeczy, ale tak naprawde to potrzebny Ci lekarz, nie my. Nie ma co lekcewarzyc, jesli to kregoslup, to pedz do lekarza, on Ci juz przepisze co potrzeba i dobrze by bylo zebys troche cwiczyla. nie zeby sie forsowac. Ja leniuch jestem ,ale czasami zrobie sobie pare sklonow, zeby kregi rozruszac. Moj wrog to krzywe siedzienie, aja tak lubie zadrzec sobie noge i na niej siedziec, co juz zreszta widac na nogach, mam zylaki. trzeba trzymac proste plecy. Ale co ja Ci tu moraly prawie. Pedz do lekarza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
nie tutaj zadawac pytania a niby gdzie? po to jest stworzone to forum!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
CzarneOko chciała sie tylko poradzic...
Jesli chodzi o ten bol pośladków - nie mam pojecia ale napewno jakies masci rozgrzewajace tak jak pisała Sylwiasta hmm nio ale lekarz moze cos poradzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U mnie trwalo to ok. 4 dni, ani sie porzadnie wyprostowac, ani schylic, ze juz o wstawaniu z lozka nie wspomne ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Hej ! Proponuje udac sie na przeswietlenie stawu biodrowo-krzyzowego. Własnie w zeszłym tygodniu dowiedziałam się, ze mam zpalenie tego stawu :/ Powodzenia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2006-06
|
usunięto - nieopłacona reklama
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:23.