|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
pognieciona twarz od poduszki
Dziewczynki, mam problem zawsze jak rano wstaje z łóżka to mam na twarzy od oka aż do kości policzkowej odgniecioną linie od spania,wygląda to okropnie wielka pionowa krecha
![]() odkąd zaczełam uzywać mocniejszych kremów linia ta w połowie dnia znikała, teraz już nie chce, widoczna jest nawet wieczorem z tym nie aż tak bardzo jak rano, co mam zrobić może któraś z was zna jakiś skuteczny sposób zeby się jej pozbyc?, staram się nie spać na tym boku ale we śnie ciężko mi to kontrolować .
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
pognieciona twarz od poduszki
Dziewczynki, mam problem zawsze jak rano wstaje z łóżka to mam na twarzy od oka aż do kości policzkowej odgniecioną linie od spania,wygląda to okropnie wielka pionowa krecha
![]() odkąd zaczełam uzywać mocniejszych kremów linia ta w połowie dnia znikała, teraz już nie chce, widoczna jest nawet wieczorem z tym nie aż tak bardzo jak rano, co mam zrobić może któraś z was zna jakiś skuteczny sposób zeby się jej pozbyc?, staram się nie spać na tym boku ale we śnie ciężko mi to kontrolować .
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Re: pognieciona twarz od poduszki
Mialam podobny problem,mianowicie robila mi sie linia podczas spania i tylko podczas spania miedzy brwiami,mysle ze jakies koszmary senne to powodowaly
Problem zniknal gdy zaczelam stosowac specjalne plasterki ktore kontroluja miesnie,naklada sie je na noc.Wg mnie dzialaja bo juz nie mam tej lini,trzeba tylko stosowac je co noc.Niewiem jednak czy takie plasterki sa dostepne w Polsce,wklejam zdjecie. Moze wyda sie to smieszne (prosze sie nie smiac |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Mialam podobny problem,mianowicie robila mi sie linia podczas spania i tylko podczas spania miedzy brwiami,mysle ze jakies koszmary senne to powodowaly
Problem zniknal gdy zaczelam stosowac specjalne plasterki ktore kontroluja miesnie,naklada sie je na noc.Wg mnie dzialaja bo juz nie mam tej lini,trzeba tylko stosowac je co noc.Niewiem jednak czy takie plasterki sa dostepne w Polsce,wklejam zdjecie. Moze wyda sie to smieszne (prosze sie nie smiac |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
przypomnialam sobie jeszcze cos
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
przypomnialam sobie jeszcze cos
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
hihihihi, z chęcią bym nabyła taką maskę
, te plasterki to ciekawy pomysł tylko w Polsce chyba takich nie ma, jeszczę się rozejrzę, dzięki za podpowiedź pozdrawiam buziaki |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
hihihihi, z chęcią bym nabyła taką maskę
, te plasterki to ciekawy pomysł tylko w Polsce chyba takich nie ma, jeszczę się rozejrzę, dzięki za podpowiedź pozdrawiam buziaki |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Tez pozdrawiam
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Tez pozdrawiam
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Madziorko, myslę, że powinnaś zacząć używać na noc dobrych kremów ujędrniających, liftingujących. Ja tez miałam często problem z odgnieceniami od poduszki i odkąd zmieniłam kremy problem wyparował. Gdzieś czytałam /nie pamiętam gdzie/, że to własnie brak jędrności skóry i u mnie się sprawdziło.
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Madziorko, myslę, że powinnaś zacząć używać na noc dobrych kremów ujędrniających, liftingujących. Ja tez miałam często problem z odgnieceniami od poduszki i odkąd zmieniłam kremy problem wyparował. Gdzieś czytałam /nie pamiętam gdzie/, że to własnie brak jędrności skóry i u mnie się sprawdziło.
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
ja dzisiaj miałam odgniecioną poduche na twarzy i zniekształcona powieke!!!!!Basia kiedys wspominala'zeby starac sie spac na plecach(hihii)albo,musze dzisiaj wyprobowac,spac na cieniutkiej,satynowej poszewce(poduszce),znaczy poduszka w satynowej poszewce,jedwabna pewnie tez moze byc,ale chyba nie posiadam
![]() Kurcze,chciałabym troszke zabarwic emocjami swoja wypowiedz ,ale nie wiem jak dolączyc emotikony![]() Tak wiec,dziewczyny w jedwabiach dla nas ratunek ![]() Hala |
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
ja dzisiaj miałam odgniecioną poduche na twarzy i zniekształcona powieke!!!!!Basia kiedys wspominala'zeby starac sie spac na plecach(hihii)albo,musze dzisiaj wyprobowac,spac na cieniutkiej,satynowej poszewce(poduszce),znaczy poduszka w satynowej poszewce,jedwabna pewnie tez moze byc,ale chyba nie posiadam
![]() Kurcze,chciałabym troszke zabarwic emocjami swoja wypowiedz ,ale nie wiem jak dolączyc emotikony![]() Tak wiec,dziewczyny w jedwabiach dla nas ratunek ![]() Hala |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też zinteresowały te plasterki. Jak któraś z was je gdzieś znajdzie to niech da znać
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też zinteresowały te plasterki. Jak któraś z was je gdzieś znajdzie to niech da znać
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Vilandra, widzę, że kolejny produkt na liście zakupów
Dziewczyny, ja miewam "odgnioty", gdy moje skóra jest niewystarczająco nawilżona. Kiedy nawilżenie wzrasta - nie robią się "odgnioty". Ja z reguły śpię na plecach, ale i tak, jakimś cudem, szoruję twarzą po poduszce
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Vilandra, widzę, że kolejny produkt na liście zakupów
Dziewczyny, ja miewam "odgnioty", gdy moje skóra jest niewystarczająco nawilżona. Kiedy nawilżenie wzrasta - nie robią się "odgnioty". Ja z reguły śpię na plecach, ale i tak, jakimś cudem, szoruję twarzą po poduszce
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Już widzę mine swojego męża, jak wchodzę do łózka obklejona plastrami
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Już widzę mine swojego męża, jak wchodzę do łózka obklejona plastrami
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Eeeeee tam... jeden plasterek to nie problem
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Eeeeee tam... jeden plasterek to nie problem
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
vilandra
Znam to uczucie moj maz sie ze mnie smieje,ale ten plasterek to juz u mnie nawyk taki jak nakladanie kremu nawilzajacego na noc czy inne czynnosci,spac bym nie mogla jak bym go nie nalozyla |
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
vilandra
Znam to uczucie moj maz sie ze mnie smieje,ale ten plasterek to juz u mnie nawyk taki jak nakladanie kremu nawilzajacego na noc czy inne czynnosci,spac bym nie mogla jak bym go nie nalozyla |
|
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: pognieciona twarz od poduszki
Dziewczyny może spróbujcie spać na jedwabnej poszewce, ja zakupiłam i jestem zadowolona.
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fakt, po jedwabnej poduszce nie ma "odgniotów"
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam troche inny problem. Moj krem na noc po nocy jest na poduszce a nie na twarzy. Czolo jest nawilzone ale policzki suche. Mysle wlasnie ze to moze byc poszewka. Czy jedwabna poszewka pomoze..?
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
hmm a moze zle sie wchlania ten krem czyli jest nieodpowiedni dla twojej skory?
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
sprawdzilam juz na dwoch kremach. Wczesniej je tez juz uzywalam. Nie wiem co sie stalo. krece sie w nocy bardziej? miejsca, ktore nie dotykaja poduszki sa nawilzone.
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
tez mam ten problem z odgniecieniami na twarzy, poniewaz uwielbiam spac na brzuchu i co za tym idzie na twarzy....problem w tym ze z regoly na jednym boku
no coz, te zagniecenia sa coraz bardziej permamentne z jednej strony, kremy nie pomagaja, wyglam starzej o jakies 5 lat. bede robic peelingi na bazie kwasow, dermorolera, mezoterapie i kwas hialuronowy.... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:34.

, te plasterki to ciekawy pomysł tylko w Polsce chyba takich nie ma, jeszczę się rozejrzę, dzięki za podpowiedź

,ale nie wiem jak dolączyc emotikony