|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
powiekszanie piersi
witajcie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: powiekszanie piersi
A mi się wydaje, że nie masz problemu z rozmiarem biustu, lecz z samoakceptacją, więc może powinnaś porozmawiać z psychologiem? Napewno więcej zdziała niż masager do biustu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Masz racje, poprostu nie potrafie tego zrozumieć chyba właśnie dlatego, że nie mam kompleksu na tym punkcie!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
a mi się wydaje, że szkoda pieniędzy na psychologa. Najważniejsze jest abyś Ty zaakceptowała swój biust a gadka psychologa to to samo, co zapewnienia ze strony bliskich. skoro Twój chłopak lubi Twój biust, to znaczy, że nic mu nie brakuje
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
I mnei sie wydaje ze z Twoim biustem jest wszystko ok.Masz duzo wiekszy niz moj wyjsciowy rozmiar-teraz jestem po op.Bylabym ZA za psychologiem,poniewaz on moglby Ci wytlumaczyc jak nalezy myslec o sobie i nauczyc Cie zaakceptowac siebie.Psycholog to nie jest nic strasznego-przeciez przed kazdym zabiegiem plastycznym zalecana jest taka rozmowa.
Ale ogolnie moiwac jestem pewna ze masz śliczn biuscik,ktorego wiele dziewczym mogloby tylko pozazdroscic ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
ech jeszcze troche i uwierze...
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
psycholog powinien na pewno jakis udzielac bezplatnych porad w twoim miescie.
a poza tym do psychologa chodza ludzie rozni i psycholog =/ (nie rowna sie) psychiatra ze specjalnoscia zaburzen paranoidalnych ;P psycholog moze ci pomoc nie tylko z tym problemem. moze czas przestac traktowac ludzi chodzacych do psychologa na rozmaite rozmowy i terapie jak ciezko chorych psychicznie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
ja jestem 3 dni po powiekszeniu piersi, pod biustem 68-69 cm a teraz w biuscie 86 (razem z opuchlizna) i mam stanik 75 C (a przy 70 pod biustem moze by wyszedl stanik D). wiec nie zalamuj mnie ze to malo
![]() ![]() a tak powaznie to mysle ze masz normalny biust- nie taki maly ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Witam czy ktos kupowala juz bielizne w lupoline? maja tam taka stronke "jak sie mierzyc" a wlasciwie zakladke:P skorzystałam z niej i wyszlo mi 65d ale jak konsultowalam ze sprzedawca to mi doradzal 70b lub 75a!!! szczegolnie kieruje to do dziewczyny po operacj i ktorej roznica w biuscie i pod jest podobna dio mojej i nosi 70d lub 75c....
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam na obszerny watek o powiekszaniu piersi, juz mamy 2-ga czesc
![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post14386277
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:42.