|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Mój typ kolorystyczny??? pomóżcie
Witam,
wydaje mi się, że bardziej jestem latem. ![]() 1. Opalam się na kolor jaki widać na zdjęciach. Łatwo chociaż czasem zbyt długie siedzenie na słonku za pierwszym razem owocuje lekkim zaczerwienieniem. 2. Kolor oczu jakiś taki nieokreślony szaro-niebiesko-zielony z plamkami i ciemniejsza obwódką tęczówki. 3. Piegów brak. 4. Cera?? hmmm cięzko powiedzieć. Ale rumieńce mam różowe/czerwone. 5. Kolor włosów - brąz ale jakiś taki myszowaty. 6. Kolor ust - jasny róż. 7. Jeśli chodzi o kolory to lepiej wyglądam w różu niż w pomarańczowym. Lubie niebieski, khaki, chociaż czasem dobrze czuje się też w kolorze wina i kolorze malinowym np. Nie umiem sobie sama poradzić. ![]() Proszę pomóżcie, za niedługo mam ślub i chciałabym wiedziec jaki kolory powinny się znaleźć w moim makijażu. ![]() pozdrawiam. Basia P.S. wstawiam kilka fotek, wszystkie w naturalnym świetle i bez makijażu i jeszcze z naturalnym kolorem włosów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój typ kolorystyczny??? pomóżcie
Też myślę, że lato
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
też stawiam na lato, choć włosy masz brązowe bardziej niż blond, ale jak na lato-zima jesteś za delikatna kolorystycznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Lato lato zadecydowanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
jestes wakacyjna dama czyli lato
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Serdeczne dzięki dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:00.