|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
na jaką fryzurke zmienić?? jaki kolorek??
hej dziewczyny
.Chce zmienic kolorek (moze rozjasnic?) W gre wchodza tylko blondy Chce tez zmienic fryzurke ,poniewaz moja juz mi sie znudzila,nosze ja juz dosyc dlugo Co poradzicie?? bo sama nie mam za bardzo pomyslow,a na fryzjerke to juz sie nie zdam Może jakis blond z ciemniejszymi koncowkami?? nie wiem sama.....(pierwsza fotka jest troche starsza,mialam ciemniejszy kolorek troche) Prosze pomozcie
Edytowane przez mysiamysia Czas edycji: 2006-04-27 o 01:42 |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: na jaką fryzurke zmienić?? jaki kolorek??
up up up...moze ktos cos wymysli
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
|
Witaj,ja zamiast rozjasnic to bym troszke przyciemnila,np;balejaz lub pasemka ciemna czekolada.Dodaje propozycje
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
ehh,nikt mi wiecej nie pomoze?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja takze myslę, że nie powinnas rozjasniać, wydaje mi się, że buźka się "rozmyje" w jasniejszym kolorze ,bedzie niewyraźna.Zdecydowanie przyciemnij, jeli blondy to złote, lub beżowe, swoją drogą dobrze by wyglądał jakis akcent brazowy.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.

.Chce zmienic kolorek (moze rozjasnic?) W gre wchodza tylko blondy
Chce tez zmienic fryzurke ,poniewaz moja juz mi sie znudzila,nosze ja juz dosyc dlugo