|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
40'C--jaki puder prasowany??!!
Dziewczynki błagam pomózcie!! Lece niedługo do Stranów w miejcse gdzie jest 40 stopni celcjusza i nie wiem jaki puder kupic. Mam cere mieszana i chodzi mi o to żeby nie scierał sie nawet w takim upale i jeseli to mozliwe był jak najmniej widoczny. Cena nie gra roli ale prosze podpowiedzcie mi cos!!!!
Z góry bardzo Wam dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: 40'C--jaki puder prasowany??!!
Lara,ja tez miałam ten problem. Przy mojej mieszanej cerze,nie było mowy o długotrwałym matowieniu. Ponadto zauwazyłam ,ze pot zmieszany z pudrem powodował pogorszenie się cery,więc zrezygnowałam z pudru.
Polecam Ci jakiś bloker tonujący i skrobię , w celu zmatowienia. U mnie sprawdza się duecik Bioderma tonująca plus skrobia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Wydaje mi sie ze najlepiej bedzie bez, wierz mi ,ze przy takiej temperaturze nikt nie bedzie patrzal na Twoja swiecaca cere. Wazny jest tylko dobry bloker i cos ochronnego na oczka no i cos na glowe. Pzdr
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dziękuje za odpowiedz
![]() Co to jest ten bloker (krem jakis??) Jest taki mały problem ze moja cera do idealnych nie należy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Bloker,to krem z wysokim filtrem. Zapraszam do wątku o "filtromaniaczkach" .Moja cera tez nie była idealna i miałam masę wyprysków,słońce Jamajki zrobiło mi masakrę na buźce a to dlatego ,ze uparcie się pudrowałam.Brrr..Nie zrób tego błędu co ja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Angi74 bardzo Ci dziekuje. Moze masz racje. W takim razie rezygnuje z pudru na rzecz blokera. Jutro pojde zobaczyc ten Bioderma który wczesniej polecałaś! Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Zanim zdecydujesz się na Biodermę,poczytaj o filtrach na forum.Wrzuć w wyszukiwarkę filtry.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.