|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Atrakcje na 50 urodzinach
Witam,
Za tydzień mama obchodzi 50 urodziny. Z tej okazji wyprawia imprezę na 40 osób w restauracji. Chciałabym w jakiś sposób sprawić, że impreza będzie niezapomniana. Zamówiłam już ogromne balony 50, przygotowałam winietki ze śmiesznymi napisami. Przed imprezą zabiorę mamę do fryzjerki i kosmetyczki na makijaż, żeby czuła się wyjątkowo. Dodam, że impreza będzie taneczna z dj. W jaki sposób można jeszcze urozmaicić imprezę? Chcę przygotować jakieś niespodzianki dla mamy i gości. Myślałam o tym, aby powiesić jej zdjęcia lub zrobić prezentacje z tymi zdjęciami i puścić w tle. Bardzo chciałam zamówić barmana, ale koszty są zbyt duże. Może macie jakieś inne, ciekawe, sprawdzone pomysły? Fajerwerki? Fontanna czekoladowa? Nie chcę, żeby było zbyt weselnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ReklaMO(D)żerca.
|
Dot.: Atrakcje na 50 urodzinach
fontanna czekoladowa jest okej ale zastanów się, czy warto. Słodkości i tak pewnie będzie pod dostatkiem.
Kwestię zdjęć polecam dobrze przemyśleć-nie wiem, jaką osobą jest Twoja mama ale moja spaliłaby się ze wstydu (taki typ człowieka), gdyby ktoś oglądał prezentację z nią w roli głównej. Ma mnóstwo kompleksów i wcale nie sprawiłoby jej to radości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Jak mama lubi to prezentacja super pomysł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dobry pomysł z prezentacją. Pokaz barmański też jest fajny ale troszkę drogo wychodzi. Ja osobiście odradzam fontannę czekoladową strasznie brudzi w koło i później to ładnie nie wygląda. Możesz także zamówić fotografa który zrobi zdjęcia na przyjęciu i później będzie fajna pamiątka. Fotobudki ostatnio są modne .Wymyślny tory urodzinowy też może być ok. Są też specjalne lampy które wyświetlają np imiona na ścianie, tworzą fajny efekt płynącej wody itp.
Tylko nie przesadzaj z atrakcjami bo nie będzie czasu na zabawę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:04.