|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jaki psycholog we Wrocławiu dla koleżanki z depresją ?
Hej, mam pewien problem ze swoją przyjaciółką. Ma strasznie zaniżoną samoocenę, lekką depresję i tak naprawdę wszystkie się zastanawiamy co może mieć wpływ na to. Próbowaliśmy już kilku rozwiązań, rozmawialiśmy z nią, ale jakoś tak nie chce się otworzyć. Koleżanki pomyślały, aby wysłać ją do psychologa, albo żeby jedna z nas poszła i dostała pewne sugestie. Proszę w każdym razie o porady, gdzie można trafić na taniego i dobrego psychologa we Wrocku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
BAN stały
|
Dot.: Jaki psycholog we Wrocławiu dla koleżanki z depresją ?
Cytat:
Podpytajcie się dziewczyny. Skoro jesteście przyjaciółkami powinniście mówić sobie o różnych rzeczach. Może chłopak, rodzina? Specjalistów w mieście jest naprawdę dużo. Sama wyszukiwarka znajdzie Tobie kilkunastu. Ja wraz z chłopakiem miałam okazję odwiedzić Panią Katarzynę Wieczorek-Małecką obok Świdnickiej (chyba Leszczyńskiego). Po dwóch spotkaniach udało nam się przywrócić dobre relację. Na samej sesji miła atmosfera, dzięki której można otworzyc się. Sama terapeutka sympatyczna. Nie mamy porównania z innymi specjalistami, ale ta stoi na dobrym poziomie. Jak uda Wam się rozwiązać całą sprawę, dajcie znać co stało na rzeczy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
plum plum
|
troche pozno na odpowiedz, ale moze sie komus przyda - ja tez walcze obecnie z depresja, jakby mnie przyjaciolka nie wypchala, to bym pewnie dalej sie meczyla, a tak chociaz wiem, co mi jest i gdzie uciekla moja radosc zycia. To straszne, bo z wesolej dziewczyny stalam sie smutnym wrakiem czlowieka, ale pracuje nad soba i mam nadzieje na poprawe. bardzo mi pomaga psycholog, do którego chodzę - p. Iza Boryczko z poradni alter ego przy legnickiej (tam są dwie poradnie, radzę sprawdzić google).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja też mogę podpowiedzieć poradnię na ul. Legnickiej, a dokładnie p. Senderowską.
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:45.