|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
wątek dla wyluzowanych
od dziś postanowiłam się nie stresować i po prostu wyluzować - zero przejmowania się durnymi ludźmi w pracy, którzy nie wiadomo czego od ciebie chcą, zero narzekania na korki i upał (bo jak pada to źle, a jak nie pada to też niedobrze), zero przejmowania się dietą i katowania niejedzeniem niczego, w ogóle luzik w ramionkach!
kto luzuje ze mną? ......................... ......................... .................... niemamusu.blox.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: wątek dla wyluzowanych
Ja też już wyluzowałam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
ja luzuję od jakiś 5 lat.
najbardziej śmieszy mnie reakcja rodaków w sytuacji, kiedy on(a) mnie pyta: jak leci? - a ja odpowiadam: jakbym narzekał, podaj mnie do sądu, jest naprawdę pięknie... dlaczego my tak lubimy narzekać??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
O tak raz pani w szkole (całe szczęście że ją skączyłam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ja luzuje rowniez
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za to ja jestem totalnie wyluzowana...jest cudownie...zero stresu...wsio mi lata.. dookola... jest piknie. Ah jak mi z tym dobrze ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Jestem szczęśliwa,zdrowa,głodna nie chodzę,dach nad głową mam, bliskie mi osoby na które mogę liczyć,jestem młoda,całe życie przede mną,mnóstwo pomysłów i ambicji,czego chcieć więcej
![]() Problemy zawsze jakieś będą ale to w końcu nieodłączny element naszego życia.Cieszę się pogodą,chwilą.. Luz blus ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Bo:
a) to zabawne czasem sobie posapać, b) bo to jednoczy jak mało co, c) bo uzewnętrznianie własnych frustracji odstresowuje. ![]() A to, że napotkany "Amerykanin" z automatu powie, że wszystko jest super i ok, to wcale nie oznacza, że to prawda ![]() To raczej taka radosna obłuda i czarowanie rzeczywistości.
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
chce do was dołączyć! ale jestem urodzoną marudą
![]()
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale masz calkowitą racje.. ![]() ![]() Ale Ty tez rozumiem,ze wyluzowana? ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
A ja zazwyczaj na pytanie co slychac odpowiadam ze wszytsko ok, lub po staremu lub wszyscy zdrowi ,wiec chyba nie narzekam,zreszta nie lubie narzekac srednio bliskim osobom i nie jestem typem wylewnym.
Ja ogolnie wyluzowana,zdrowa,mieszka c i jesc jest co ,urlop za chwile chociaz dzisiaj ide z corka do dentysty :-( ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
bo Polacy (nie wszyscy, ale wiekszosc) maja to do siebie, ze uwielbiaja sie uzalac nad soba, nad swoimi problemami, mowic o tym wszystkim wokolo, a nie patrza na to co maja cudownego w swoim zyciu. cos cudownego w swoim zyciu ma kazdy, ale nie kazdy to zauwaza we wlasciwy sposob i to eksponuje. pozdrawiam wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
ja jestem momentami jestem za bardzo wyluzowana
ostatnio przestałam się wszystkim przejmować i stresować i dorobiłam się poważnych zaległości -musze napisać prace licencjacka ,nauczyć sie na ostatni egzamin ,zrobić praktyki a oczywiście wszystko to już powinno być dawano za mną (oprócz egzaminu) więc z "luzowaniem" ostatnio przesadziłam troszkę ,ale innym którzy nie mają za dużo na głowie polecam |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za to czesto przejmuje sie kiedy ktos ma do mnie pretensje, strasznie wrazliwa jestem na tym punkcie, ale staram sobie wmawiac ze taki ktory by wszystkich zadowalal jeszcze sie nie urodzil ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
A ja dzis jeszcze bardziej wyluzowana niz wczoraj...
![]() ![]() A i chcialam dodac,ze przeciez nie tylko polacy potrafią okropnie narzekac na swoj los... To samo tyczy sie innych narodów... No nie? Oczywiscie. ![]()
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
ja znowu jestem za bardzo wyluzowana. czesto wydaje mi sie, ze np. mam jeszcze duzo czasu i na pewno z czyms zdaze, tymczasem okazuje sie, ze znowu z czyms nie wyrabiam.
najgorsze sa skrajnosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To nic,że mam jutro przynieść promotorowi skończoną pracę magisterską i że zostało mi jeszcze do zrobienia duuuuuuuuuuuuuuużo nudnych wykresów, których i tak nikt nie przeczyta ( przy okazji-jak ktoś zaproponuje Wam kiedyś pisanie pracy w której chociaż raz pada słowo "polimer" to stanowczo powiedzcie NIE). |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
ja zawsze zostawiam wsio na ostatnia chwile...fajnie miec duuzo luzu.. A jak nadchodzi ten dzien,tydzien gdzie mi sie wszystko z calego miesiaca zwalilo...to i wtedy spokojnie na ludzie,"powolutku sie spieszac"
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
ja tez wszystko na ostatnia chwile odkładam ,ale szczerze mówiąc nic dobrego mi z tego chyba nie przyszło
![]() to że przezaczam dużo czasu na "relaks" skutkuje poźniej tym ,że dzień przed ważnym wydarzeniem zaczynam sie tym przejmowac i stresować i zawsze powtarzam sobie "ostatni raz" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.