|
Notka |
|
Nauka języków obcych - kącik językowy Nauka języków obcych - kącik językowy, to miejsce wymiany informacji o kursach, podręcznikach, materiałach i ciekawostkach językowych. Dołącz. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
korepetycje w Londynie - ulotki, reklama
Dziewczyny, chcialabym udzielac prywatnych lekcji j. angielskiego dla doroslych i dzieci w Londynie. Jak najlepiej i najskuteczniej sie zareklamowac. Czy ktos robil cos podobnego? Myslalam o rozwieszeniu ulotek, np. na polskich sklepach. Czy ktos drukowal ulotki i moze mi polecic dobra i tania firme, taka ktora mi je wysle do Anglii, nie lece w najblizszym czasie do Polski.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: korepetycje w Londynie - ulotki, reklama
W czasach Italki.com chcesz drukować ulotki?
Teraz wszystko trzeba robić wirtualnie. Nie ma czegoś w necie to jakby nie istniało.
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Moja kuzynka rozdawała ulotki przed sobotnimi polskimi szkołami, jak pewnie wiesz działają takie w Anglii. Dużo znalazła w ten sposób klientów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Wystarczy pogooglować trochę i masz polskie firmy robiące ulotki w Anglii, czy tanie nie wiem, poczytaj sama. Tu jest jedna polska drukarnia w uk Wydaję mi się, że firmy w Polsce też wyślą ci do Anglii, wystarczy się dogadać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
dzięki, dobry pomysł!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Szukaj grup na facebooku i tam dodawaj swoje ogłoszenie. Każdy rejon ma jakąś grupę. Polacy wymieniają się różnymi informacjami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.