|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Escada Rockin' Rio szuka nowego właściciela!!
Witam! Mam na stanie Escadę Rockin' Rio, 30 ml, kilka razy "psiknięta". Myślałam że to będzie mój letni zapach, ale niestety to nie to.
Chętnie wymieniłabym na jakieś inne perfumy z "podobnej" półki. Zdaję sobie sprawę że jestem tu nowa, ale proszę o odrobinę zaufania drogie Wizażanki. Obiecuję się dostosować do wszystkich wymagań. Jeśli ktoś będzie zainteresowany mogę wkleić zdjęcie. Pozdrawiam Nieaktualne, wymiana z Marsiglią.
Edytowane przez brombusia Czas edycji: 2006-05-11 o 05:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Escada Rockin' Rio szuka nowego właściciela!!
Oh!
![]() ![]() -Laura Biagiotti Emotion ponad 25ml z 50ml -lacoste Touch of Pink 30ml z 90ml -Naomi Campbell Sunset ok 40ml z 75ml -D&G light blue ok 6ml z 50ml Moge zrobic odlewki po 10 ml z Paris Hilton Just Me i 5ml z Paris Hilton ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Do Maggie-79: Dziękuję za tak szybką odpowiedź. Rozumiem że chodzi o Celine for women, a nie żaden z zapachów Celine Dion? Wiem że kiedyś go "przewąchiwałam" w Douglasie i podobał mi się, ale teraz dokładnie nie pamiętam. Może jutro "odświeżyłabym pamięć" w Douglasie i dałabym Ci znać? Może być?
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Droga Papiszynko niestety nie interesuje mnie żaden z wymienionych przez Ciebie zapachów.
Marsiglia nie mam konkretnych życzeń, jedyną wskazówkę jaką mogę Ci dać to to, że nie lubię pachnieć tak samo jak pół miasta. Pozdrawiam
Edytowane przez brombusia Czas edycji: 2006-05-09 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
napisalam ci liste perufm ktore moge wymienic na PW, zerknj
aha mo i moge zrobic odlewki jeszcze tego zapomnialam napisac- slonika kenzo gucci rush espri for my senses chopard wish marco polo woman lolita lempicka edp mademoiselle chanel sexy graffiti escada chanel chance kenzo le monde est beau healing garde chamomile pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Versus Time for pleasure z buteli o pojemności 125ml pozostało ok. 45-50ml -co ty na to?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
może coś Cię zainteresuje?
Halloween Jesus del Pozo- została połowa z 30ml Versace Red Jeans- zostało około 25ml z 75ml mogę oddać oczywiście oba zapachy za Twój jeden ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
O, rany! Dziewczyny nie wiedziałam że będzie aż taki odzew.Mogę od razu zaznaczyć żę zapachy Versace nie interesują mnie w ogóle, ale bardzo dziękuję za ofertę. Marsiglia strasznie długą listę mi posłałaś, muszę ja postudiować, przeszukać w pamięci "szufladki zapachowe" i dam Ci znać na PW jaki zapach by mnie interesował. OK?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
BAN stały
|
Cytat:
oki ![]() wiec czekam pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie?
mam Ralph Lauren - Ralph Cool na wymianę, zerknij tez do mojego wątku w podpisie
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Niestety bluegirl Ralph Lauren mnie nie interesuje, ale serdecznie dziękuję za ofertę. Pozdrawiam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.