|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() ścięcia dla loków?
Witam!
![]() Mam problem z doborem fryzury. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że ktoś mi tu pomoże! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: ścięcia dla loków
dolaczam sie do postu hehe :P wydaje mi sie ze mam podobne wloski :P
tez myslalam o scieciu ich jakos ale nie mam pomyslu :P dziewczynki pomozcie heh ![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Kaolinait, cos nikt nie chce nam pomoc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
no wlasnie widze buu
ale wiesz co ostatnio mialam przeboje z moimi wloskami chcialam by bardziej sie krecily wiec kupilam cos na poprawe skretu na pudelku napisane bylo "You have curly hair? That the best for you! It'll help your hair to curl more" no i oczywiscie kupilam, co bylo wieeelki bledem. Produkt okazal sie trwala, co ciekawsze w instrukcji nie kazano skrecac wloskow na papiloty tylko nalozyc bezposrdenio produkt. Gdy nalozylam i poczulam smrod trwalej odrazu to zmylam z wlosow. Ajj moje wloski wyprostowaly sie z jeden strony ![]() ![]() ![]() ale chcialabym wymyslic jakies inne sciecie ;P ajj rozpisalam sie troszke nie na temat hehe:P
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
ojej! To faktycznie kaszane mialas z tymi wlosami...
![]() ![]() A a propos poprawy skretu to najczesciej uzywam pianki taft looks- curl mousse extra strong. W sumie zwyczajna pianka,ale calkiem niezle dziala ![]() Uwielbiam mocno postopniowane wlosy, ale taka fryzura traci urok przy lokach i glebokich falach. Cieniowanie tez odpada. Lubie tez fikusne grzywki. Moze sa jakies "triki" obcinania naszych wloskow... Ja niestety ich nie znam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
![]()
Ostatnie podejscie
![]() ![]() ![]() Ostatnie zdjecie to fruzura, ktora mi sie podoba i jaka chcialabym sobie "zaaplikowac". Czekam na odzew ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
ale masz ladny skret
![]() ta fryzurka to fajna jest... tyle ze ja grzywki nosic nie powinnam ![]() a o to moje wloski
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Przyłączam się do pytania, ja też chyba nie powinnam nosić grzywki, chociażby dlatego, że mi się spuszy... też mi się podoba ta fryzurka- a moje włosy wyglądają tak:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Dziekuje
![]() kaolinait i Basiulek: macie bardzo ładne włosy!!!! ![]() Moglybyscie miec grzywki,ale wymagaloby to sporego zachodu- prostownica lub szczotka co dzien i odzywki, by te katowane wloski utrzymac zdrowe i gładkie... Ja tak musze... ![]() Z tego co wyczytalam tu i w gronie, to do naszych wlosow polecane sa mniej lub bardziej drastyczne (zal.od skretu) stopniowania, grzywka ewentualnie i na tym koniec :/ Zbyt wielu mozliwosci sciec to nie mamy :/ Kalex: Dzieki za wszystkie linki! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
[quote=jazz86;3741792]Dziekuje
![]() kaolinait i Basiulek: macie bardzo ładne włosy!!!! ![]() Moglybyscie miec grzywki,ale wymagaloby to sporego zachodu- prostownica lub szczotka co dzien i odzywki, by te katowane wloski utrzymac zdrowe i gładkie... wiesz ja nie chce grzywki bo mam okragla buzie i niskie czolo ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Skąd ja to znam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.