|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Proszę o weryfikacje aukcji
Co sądzicie o tych kredkach? http://www.allegro.pl/item102975768_...ko_u_mnie.html
po pierwsze nigdzie nie mogę wynaleźć co to za cudo mf...po drugie jak to możliwe,że przesyłka tylko 2 pln? Warto kupować? Piszcie bo mam chęć, ale wściekam się nawet jak zapłacę 2 pln za podróbę ![]()
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Proszę o weryfikacje aukcji
Trochę to dziwne, że przesyłka z USA a za 2 złote. Kredka w sumie w miarę tanio ...ale ja bym jeszcze go troszkę wypytała i poprosiła o jakieś inne zdjęcie jeszcze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
dzięki
![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Nie znalazłaś nigdzie takich ?. Yyy ... to czy to napewno jest MF ?.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Skoro wysyłka ze Stanów, to nie musi być u nas, co innego w internecie
![]() Koszty przesyłki 2 zł, to mógłby być zwykły list (nie polecony), ale skoro ze Stanów to też nie wiem. Ogólnie myślę, to nie jest orginalny produkt, ale przecież mogę się mylić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Coś nie za bardzo widzi mi się ta aukcja... Jeżeli Ci na niej bardzo zalezy to poproś o dokładniejsze zdjęcie albo napisz do jakiś osób, które coś od niego kupiły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
znalazłam te kredki w jakimś sklepie intermetowym z Kanady...no ale oczywiście dużo drożej...napisałam do gościa zobaczymy co napisze..no ale przecież nie napisze mi " tak proszę pani , to podróbki, zapraszam do licytacji
![]() a może zerkniecie na inne jego aukcje? Może one są bardziej jednoznaczne ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.