![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
ja chce taką bluzeczkę :( :( . . .
Cześć laSkii
![]() Mam takie pytanie ... zawsze chciałam uszyc sobie taki podkoszulek dłuuuższy na maszynie ![]() Ona jest a abercombie więc w Polsce jej nie dostane .. a na allegro kosztuje około 80 zł ![]() ![]() Czy macie jakiś krój takiego podkoszulka długiego gdzieś ? Albo wiecie jak go zrobić ? Lubie sama sobie kombinować z ubrankami ale zupełnie nie wiem jak mogłabym go sobie uszyć .. ![]() ![]() Podpowiedzcie mi prosze ![]() Oto obrazeczke bluzeczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: ja chce taką bluzeczkę :( :( . . .
Moja propozycja
![]() Kup podkoszulek - bokserkę na jakiejkolwiek przecenie ![]() wytnij formę z gazety na podstawie zakupionej bluzeczki tylko nieco dłuższa i na maszynie to tylko chwilka roboty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
no własnie w sklepach są najtańsze za 59 zł
![]() szkoda mi na takie cos kasy bo one wcale pięknie nie są .. może któraś z was ma taki długi podkoszulek ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Otwórz wątek na targowisku ciuchlandia że takiej szukasz
![]() ![]() ![]() A co do cen to w diversie w Warszawie są podobne troszkę krótsze po 19 zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
aa
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Na drytu, igła, szydełko jest więcej specjalistek, które mogłyby Ci pomóc. Można kupić nawet za 5 zł- przejdź się po jakimś bazarku i poszukaj podkoszulka o takim kroju- w sklepach raczej wiadomo, ze tanie to to nie będzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Koszulek za 5 zł z bazaru raczej bym nie polecała
![]() A w sklepach istnieje coś takiego jak wyprzedaż i można za niewielkie pieniądze (nawet 19 zł) kupić coś pożdnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym nie mów takich rzeczy, jeżeli nigdy takich rzeczy nie nosiłaś. Ja mam liczna rodzinę i jestem skazana na kupowanie w takich meijscach- a jednak potrafię ubrać się gustownie i nie gorzej niż w drogich sklepach |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hmmm jełsi ma słuzyc jako wykroj to spoko ![]() ![]() ![]() ![]() to tyle odmenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyna rozpoczęła wątek o konkretnej koszulce prawda???- to po pierwsze!!! Chce sobie taką uszyć lub kupić podobną ale tańszą niż 89 zł tak??? - to po drugie!!! Więc po co ma kupować kiepskiej jakości koszulinkę z bazarku za 5 zł ( bo za tyle to może chłopięcą białą pseudo bokserkę dotać) i wydawać dodatkowo na materiał który nierozejdzie się po pierwszym praniu , jak może iść do normalnego sklepu i kupić na wyprzedaży normale niedrogie a pożądne i do tego markowe ubranko??? Wiesz Justin_14 jest takie powiedzenie że co tanie to drogie!!! A ja nie piszę tu o ciuchu za 100zł ( to tak nawiasem mówiąc) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
ja wole kupić coś w lumpeksie niż na bazarku. Bo wiadomo bedzie lepsze jakościowo i często firmowe... Tak więc polecam poszukać w dobrym lumpku, na dostawie
![]() ![]() można też poszukać w sklepach może H&M??? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Martek też popieram i rozwiązałaś problem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Racja, w H&M można czasami kupic naprawde niedrogie rzeczy. Oprócz tego widziałam takie bluzki w C&A i New Yorkerze. Poszukaj jeszcze w Terranovie, tam są wieeelkie przeceny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
no własnie chodzi o to że u mnie nie ma takich sklepów jak wymieniacie
![]() C&A , New Yorker, Terranova czy H&M ![]() Mieszkam w Lublinie .. ehh ;/ Myślałam że jakaś dziewczyna ma taki podkoszulek dłuższy i mogłaby mi go obrysować i opisać .. no ale OK .. coś poszukam .. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Dziecko drogie- to do siebie mozesz mówic. Jezeli uwielbiacie chodzic w uzywanych ciuchach, to proszę bardzo. Tyle, ze nigdy nie wiadomo, czy osoba, której ciuch an sobie nosicie, nie miała zadnej choroby skórnej. nie zawsze dezynfekcja wystarcza. Ja wolę nowe i tańsze. Material nie jest drogi- trzeba umieć wybrać. Taka długa koszulkę dziewczynie trudno będzie dostać- ale możesz się popisywać wiedza o wyprzedażach- jak dla mnie no problem. Materiał- powiedzmy 17 zł, koszulka do wykroju 5 zł- to nie 40 czy 50 na wyprzedazy. Poza tym oświadczam, iz NIE W KAŻDYM MIEŚCIE są sklepy typu Terranova, Diverse, H&M albo New Yorker. Ale co osoby z Warszawy mogą o tym wiedzieć, skoro wszystkiego mają pod dostatkiem
Jest to forum zrób to sama- chciała rady do uszycia- wiec proponuje. O sklepach mówimy w wątku o modzie, plotkowym itp. I nie wiem czy znoszony ciuch zawsze jest lepszy jakoścowo od ciucha z bazaru |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
taa Justin_14 ...
![]() a ja jestem z Torunia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mam jakieś 50% ciuchów z lumpeksów w szafie, i to modnych, firmowych, kazdemu sie podobają i jeszce żyje wyobraź sobie i w życiu nie miałam żadnej choroby skóry ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Oj Justin jesteś pyskatą panienką
Miej świadomość swoich 14 lat i to ty nie obrażaj starszych od siebie! Ciebie i Twojego wyboru ubranek z bazaru nikt nie obraża a ty???? Zastanów się nad sobą i swoim zachowaniem! Wypowiadasz się autorytarnie na niejeden temat a do jakości i treści tych wypowiedzi można mieć wiele zastrzeżen. Karzdy ma prawo wybor!! A tu ludzi podrzucają pomysły wizażance która zadała pytanie! Zanim kolejny raz zaczniesz się wymądrzć przeczytaj tytuł i temat i nie naskakuj na inne wizażanki ! I co ważne a myśle że tego już powinnaś była się nauczyć skoro już nie jesteś dzieckiem - Powinno się szanować starszych od siebie, wysłuchać kogoś najpierw a później NIE!!! krytykować tylko ewentualnie wyrazić swoje zdanie!!! Nie zastanawiałaś się nad tym nigdy??? To polecam Może przyda się jakaś literatyra typu Dobre maniery hmmm??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
A martek dla ścisłości napisala "ja wolę"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do wątku to strasznie mi sie podobają te bluzeczki ale kurcze na allegro drogie strasznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
RedButterfly- Ty zaczęłąś. I naucz sie szanować młodszych. Wiek to nie wszystko. Ważne co ma się w głowie. To Ty skomentowałaś moja wypowiedx- wiec nie miej do mnie petensji a do samej siebie. znie wyliczajcie mi wieku, bo same miałyscie keidys. tyle at i nikt Wam z tego powodu przykrych uwag nie dawał.
Nie ucz mnie dobrych manier- neich kaŻdy sam zacznie od siebie. Nie znasz mnie- nie wypowidaj się na mój temat |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Komentarz a krytyka to dwie rózne rzeczy.... Ale widzę że dla Ciebie to to samo więc:
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Zresztą nie mam ochoty prowadzić dialogu (jeśli można to tak nazwać) z osóbką która prowadzić go jak się okazuje nie potrafi. Do dialogu trzeba sympatycznego bądż nie ale partnera... Dobranoc
A tobie bloondyna życzę udanych łowów koszulkowych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja już poprostu wymiękam... Kolejny wątek i kolejna awantura o jakiś bzdet. Całej waszej dyskusji komentować nie będę. Autorka wątku z tego co zrozumiałam prosiła o wykrój, tudzież pomoc w uszyciu bokserki - zamiast zakładać ten wątek można było skorzystać z wyszukiwarki i podczepić się pod już istniejący na podobny temat: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...light=bokserka
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
To jest śmieszne. Zastanów się o czym Ty tu piszesz. EOT
EDIT: oczywiscie to nie było do Ciebie Beaux ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.