|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() szukam czarnych, szerokich sznurowek :)
Witajcie wizażanki, potrzebuję czarnych szerokich sznurówek. U mnie w mieście niestety nigdzie nie mogę ich dostać, na allegro i w innych sklepach internetowych też brak. Byłabym bardzo wdzięczna, jeśli ktoś mógłby mi kupić takie w swoim mieście i przesłać. Pieniążki przelałabym na konto.
Pozdrawiam cieplutko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: szukam czarnych, szerokich sznurowek :)
nie wiem czy to jest do konca zgodne z regulaminem ciucholandii...
Ja mogę pomóc w taki sposob -Skateshop, albo normalny,u Ciebie w mieście,bądź internetowy,tam powinny być ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Napisałam wyżej, że u mnie w mieście oraz w internecie nie ma takich sznurówek. Oczywiście pierwszym miejscem, w jakim zaczęłam ich szukać były skateshopy. Ale dzięki za odpowiedź. Jeśli naruszyłam regulamin to przepraszam, możecie wywalić ten post.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
takie odpowiadałyby? tzn chodzi o grubość
![]() ![]() http://www.allegro.pl/item95738015_s...5_kolorow.html zobacz jak nie takie to popytam u mnie powinni miec ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Niestety nie o takie mi chodzi, one są wąskie do glanów. Ja potrzebuję szerokich (2-2,5cm)
![]() O coś takiego: Załącznik 364421 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
dla takiej daltonistki jak ja,to one sa czarne, ale wlasnie w kolorku widze "dark blu",czyli faktycznie ;]
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:50.