|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Jesli zrobie pasemka na wlosach , w jaki sposob pozniej , musze farbowac wlosy?
Czy np po 2 miesiacach , juz widac jakas roznice ,miedzy pasemkami , a wlosami ktore odrastaja?
I w jaki sposob wyglada nastepne farbowanie, czy tylko dofarbowuje sie pasemka , czy czubek glowy? Prosze o jakies informacje , bo w tym temacie jestem zupelnie zielona ![]() Dodam ,ze mam wlosy naturalne w kolorze ciemny blond, chce zrobic pasemka w kolorze jasny chlodny blond ![]()
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jesli zrobie pasemka na wlosach , w jaki sposob pozniej , musze farbowac wlosy?
widac rozniece pomiedzy pasemkami a odrostami, ale w Twoim przypadku moze sie to nie rzucac w oczy
![]() a co do nastepnych farbowan to u mnie to wyglada tak, ze glownie mam dofarbowywane pasemka na czubku glowy, ale niektore pasemka fryzjerka przeciaga cale jeszcze raz, zeby kolor sie wyrownal. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jesli zrobie pasemka na wlosach , w jaki sposob pozniej , musze farbowac wlosy?
Dziekuje za odpowiedz
![]() Mam jeszcze pytanko , jak Ty czesto farbujesz pasemka?
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
hmm zalezy od funduszy :P kiedys pol roku nie farbowalam, ale to bylo straszne. mam blond pasemka na jasnym brazie, wiec odrost byl bardzo widoczny. ale takim optymalnym czasem dla mnie sa 3 miesiace. wlasnie w przyszlym tygodniu musze umowic sie z fryzjerka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.