|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Randkowanie-jak często piszecie do facetów?
Często piszecie do facetów na etapie randkowanie? Czy raczej uważacie, ze to mężczyzna ma się starać o względy kobiety i czekacie na inicjatywę z jego strony ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Randkowanie- jak często piszecie do facetów ?
My pisaliśmy ze sobą przez dłuższy czas z przerwą jedynie na sen.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Nie wiem. Zawsze było tak, że każdy pisał kiedy chciał i kiedy było coś ciekawego do powiedzenia. Nie było żadnego dumania nad tym, kto ma wykazywać inicjatywę. Nie uważam też, że facet ma coś robić tylko dlatego, że jest facetem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Та еще штучка ^^
|
Tak,czesto pisalam jak mi zależało. Nie uważam,że inicjatywę ma podejmować chłopak.Czasami szczesciu trzeba pomoc
![]() Po prostu sie czuje,czy z tej mąki bedzie chleb czy nie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Zależy. Bywały takie relacje, że kontakt był ciągły, pisanie o typowych pierdołach, że jechał tramwaj z taurona, kolejny się spóźnił, a w ogóle to mijałam ładną kamienicę, byle kontakt ciągle był, z przerwami na sen.
Były relacje, że telefon służył tylko do umawiania się na spotkania, nie potrzebowaliśmy kontaktu między nimi, ale jak już się widzieliśmy, to było świetnie i nie przestawaliśmy rozmawiać. Zależy czego się chce
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W każdym razie to raczej on pisze pierwszy, ale jeżeli ja chcę o coś zapytać/powiedzieć, to nie będę czekać aż się odezwie tylko piszę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Tak często, jak miałam ochotę. Oni też. A co?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Pisałam kiedy czułam potrzebę. Bez czekania, bo to facet musi pierwszy, bo kobiecie nie wypada bla bla bla.....
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ja tam jestem staroswiecka, nie pisze pierwsza
![]() Nie lubie jednak sie narzucac, czasem wydaje mi sie, ze ktos odpisalby mi tylko z grzecznosci a ja robilabym z siebie durnia. Dziwna jestem, i tak, wiem ze mamy rok 2017 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Na etapie randkowania czyli juz po pierwszym spotkaniu. Wtedy tez czasem napisze pierwsza ale nie lubie sytuacji gdy pisze ciagle ja 4 razy pod rząd. Miałam tak olałam gościa. Z obecnym na poczatku wygladało to tak że on pisał ja pisałam. Z smsami tez czasem napisze pierwsza ale czesciej on. Wole jak facet pisze troszke czesciej do mnie ale sama tez pisze. Znajmosc ma sie rozwijac sama a nie że tylko facet pisze albo tylko ona.
Dla mnie randka to spotkanie z facetem do ktorego cos czuje i on do mnie czyli w zwiazku tez. W małzenstwie tez wychodzi sie na randki czyli takie wyjscie wspolne. Edytowane przez White_Dove Czas edycji: 2017-01-29 o 23:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Ja raczej bardzo rzadko piszę pierwsza. Mam wrażenie, że im częściej się pisze do faceta, tym on bardziej czuje się 'osaczony' i zawija się tak szybko, że nawet nie zauważę kiedy!
Chociaż owszem- czasem sama zaczynam, ale to powiedzmy po 5 jego 'zaczęciach', ja piszę pierwsza :P Ogólnie teraz przez portal piszę z całkiem spoko facetem, i piszemy ze sobą dosyć długie wiadomości, więc nie przypominam sobie, żebyśmy kiedykolwiek zakończyli rozmowę 'no, to idę spać! dobranoc!' i potem na drugi dzień czekali kto pierwszy napisze. Chyba, że na fb, ale tam piszemy rzadko. Mamy po prostu umowę, że on mi odpisuje ostatnią wiadomość ok. 00:00, a ja jemu rano, kiedy wychodzę na zajęcia :P Bez żadnego dzień dobry i do widzenia. Jak umówimy wstępny termin spotkania na portalu, to on dzień przed/ w tym samym dniu pisze mi sms-a z potwierdzeniem co gdzie i jak i tyle :P Ogólnie taki układ mi odpowiada, bo nie muszę czekać czy on pierwszy napisze, czy ja muszę się pofatygować. Chociaż czasem mnie wkurza, że odczytał już dawno, a odpisuje dopiero po 2h np.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:58.