|
|||||||
| Notka |
|
| Papierowy zawrót głowy Forum dla ludzi, którzy lubią tworzyć z papieru. Tutaj dowiesz się jak zrobić ciekawą kartkę lub scrap. Zaprezentujesz swoje dzieło. Zapraszamy. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
album z samoprzylepkami a scrap
witam Was dziewczynki
planuję wykonać swój pierwszy scrap chciałabym zrobić go w albumie z folią samoprzylepną. miałoby wyglądać to następująco : na kartce formatu niecałe A4 wykonuję niegruby scrap, następnie wkładam go pod folię. pytanie tylko : czy to się uda? czytałam gdzieś, że można tą folię oderwać, ale ja się boję, że zniszczę album ![]() co byście radziły? na kolejne albumy mam już inny patent |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: album z samoprzylepkami a scrap
hmmm...powiem tak, może być ciężko...ale to jeszcze zależy jak mocno wypukłych elementów będziesz używać, jeśli będą płaskie, to nie widzę problemu
![]() w razie czego folię możesz oderwać, myślę, że nie uszkodzisz albumu ![]() Powodzenia ![]() pokaż później efekty swojej pracy
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie scrap wyjdzie mi na poziomie przedszkola ale będzie z serca |
|
|
|
|
|
#4 |
|
CraftMod
|
Nie robiłam na takiej bazie, ale wiem, ze dziewczyny kupowały takie albumy, odrywały folię i leciały scrapowo, więc nei powinnaś mieć obaw
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
najważniejsze, że prosto z serducha, a że na poziomie przedszkola (pewnie niezła ściema ), to i tak każda robi, tak jak potrafi najlepiej Później się rozwiniesz i szczena nam będzie opadać na widok Twoich cudeniek
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
CraftMod
|
Dopiszę się jeszcze odnośnie poziomu, można zrobić z tego co jest łatwo dostępne naprawdę super pracę, samemu poozdabiać papiery, bardzo pomysłowo wykorzystać to co jest w zasięgu ręki i będzie super! Dobre pomysły (mogą być i te podpatrzone)+staranność +poświęcony czas + ciut chęci/talentu i wyjdzie pewnie coś pięknego.
Ale doping
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
zacznę od początku
![]() oderwałam folię z albumu i do karty albymu kleiły mi się wszelakie fafrocle musiałam zrezygnować ze scrapu, ponieważ wyglądałoby to komicznie. z kartkami a4 (gotowy scrap pod folię) nie chciałam się bawić, bo widziałam jak mi się folia marszczy za każdym razem gdy chcę aby poszła gładko zdecydowałam się na zrobienie albumu-poradnika obiecuję, że w końcu przełamie się i zrobię jakiś scrap. za każdym razem kiedy mam chęć, siadam, robię, nie wychodzi mi wiec się zniechęcam i koniec ale idzie jesień, będzie czas aby przysiąść. w listopadzie mamy z Tż rocznice. zamysł na scrap już mam. stopniowo zbieram materiały i pewnego dnia się "pochwalę" pierwszym scrapem koniec paplaniny przejdźmy do konkretów pokazuję album
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
po 1
Edytowane przez alufa Czas edycji: 2013-11-10 o 13:28 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
po 2
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
po 3
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
i koniec
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
pomysl po prostu boski
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Pomysł po prostu rewelacja!!
Gratuluję serdecznie!!
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Papierowy zawrót głowy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.

chciałabym zrobić go w albumie z folią samoprzylepną. miałoby wyglądać to następująco : na kartce formatu niecałe A4 wykonuję niegruby scrap, następnie wkładam go pod folię. pytanie tylko : czy to się uda? 

), to i tak każda robi, tak jak potrafi najlepiej
musiałam zrezygnować ze scrapu, ponieważ wyglądałoby to komicznie. z kartkami a4 (gotowy scrap pod folię) nie chciałam się bawić, bo widziałam jak mi się folia marszczy za każdym razem gdy chcę aby poszła gładko

pomysl po prostu boski