|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
mar_jolka
|
znikajace perfumy....
Witam. Poszukuje jakiejs rady, sposobu na utrzymanie zapachu perfum na skorze/wlosach. Uzywam naprawde dobrych i oryginalnych perfum firm Givenchy, Chanel, Burberry, Calvin Klein i niestety.. doslownie po chwili tego zapachu n mojej skorze juz nie ma
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: znikajace perfumy....
Może masz suchą skórę? Czasem porządne nawilżanie pomaga. A czasem nic nie pomaga. Mnie się też zapachy nie trzymają, taki gatunek : (
Już byl podobny wątek, tam chyba były jakieś porady |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
pH skory, wahania hormonalne ), choroby związane z hormonami i choroby autoimmunologiczne - to wiem że ma wpływ.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Powodów braku czucia zapachów może być multum i chyba najlepiej się do lekarza udać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;69578681]Powodów braku czucia zapachów może być multum i chyba najlepiej się do lekarza udać.[/QUOTE]Teraz mi się jeszcze przypomniało-brak cynku może powodować zaburzenia powonienia.
Ja mam tak mocno rozwinięty zmysł powonienia, że czasem jest to uciążliwe, ale za to siedzenie w perfumerii i wąchanie godzinami, porownywanie nut o to to mój nos czuje się jak w raju ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
mar_jolka
|
dzieki za odpowiedzi
![]() Mam jeszcze takie pytanie- a czy Wam perfumy trzymaja sie na wlosach? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Ze złym humorem jest tak, jak z lenistwem, bo jest to rodzaj lenistwa; natura nasza jest bardzo do niego skłonna. Edytowane przez black_muffin Czas edycji: 2017-02-06 o 17:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja tak nie stasuję perfum, czasem tylko jak sa zbyt mocne to rozpylam chmurę i w nią wchodzę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.