|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pomysł na wnetrze pokoju kolory Pomóżcie
Witam
Mam sredniej wielkosci pokoj ktory zawsze malowalam na zielono. Mieszkam u tesciow pokoj dziele z mezem i synusiem, w zwazku z tym ze nasze malenswto dosanie swoj pokoik o chcialam cos zmienic w moim. Zastanawiam sie nad zmiana koloru scian, myslalm o jednej scianie czerwonej i reszta bezowa i nad sciana czerwona dac na suficie regips i swiatelka. Na tej sciane co bedzie na czerwono mam uwypuklenia trzy na ktorych sa zdjeciamojego synusia i wlasnie swiatlo by padalo na te zdjecia Mam meble koloru olcha. Bardzo prosze o porady i zdjciea bo ja nie moge nigdzie znalesc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pomysł na wnetrze pokoju kolory Pomóżcie
Myśle że kolor wrzosu i bieli się ładnie kąponuje
![]() http://bi.gazeta.pl/im/2/5731/z5731052O.jpg prosze ![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Zdjec nie mam ale ostatnio bylam u najomych ktorzy mieli cos podobnego w pokoju o czym piszesz. Tzn. jedna sciana na kolor (nie strikte czerwony) wisnia a reszta na leciusienki bez ale bardzo delikatny (nie zoltawy bron boze). Do tego meble jasne i na ta czerwona sciane oswietlenie halogenowe padajace smugami na sciane byloby super.
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Może spróbuj poszukać inspiracji w internecie? Ja często korzystam z różnych portali
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Wiecie co, ja korzystam również ze stron producentów. Tam zresztą z reguły są najlepsze aranżacje oraz połączenia kolorystyczne. Wielokrotnie sobie skserowałam te połączenia, chyba żaden autor jakiegoś połączenia nie będzie mieć mi tego za złe.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.