|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Ceglasty makijaż
Do JESIENI pasuje ceglasty makijaż. Z cieniami nie miałam dużego problemu (wybrałam brązowo-czerwone), za to mam z pomadka/błyszczykiem. Chodzi mi o pomadkę w kolorze ceglistym (czerwono-brązową). Widziałam taką tylko w reklamie Prince Polo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ceglasty makijaż
Nie wiem o jaka reklamę chodzi
![]() Z tego co wiem to Avon ma dosyc sporo takich ceglastych odcieni : "chic" , "cienna" ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
no o ta gdzie jest ta kolejka do prince polo jakis gosciu chce sie wepchac i ta dziewczyna z moja szminka mowi, ze jest kolejka on sie pyta do czego ona ze do prince polo, on pokazuje jej prince polo ona "bierz co chcesz" otwiera plaszcz pod ktorym ma pelno rzeczy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Edit : Moim zdaniem dużo zależy od naturalnego koloru Twoich ust i jaki chcesz uzyskać efekt, kryjący, czy lekko satynowy. Myślę ,że na pewno cos znajdziesz w tych firmach Avon, Loreal, Bourjois. Co do nr to nie polecam konkretu bo odień pomadki najlepiej dopasowac na żywo ![]() Pozdrawiam ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
taką "ceglastą" pomadkę dostałam kiedyś od kogoś( juz nie pamiętam) bo temu komuś siez nudziła.
![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Godny polecenia kolor Maybelline nr 413 desert bloom
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.