|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kilka Kosmetyków
hej
![]() 1) połyskujący talk/puder do ciała?! -> cus takiego AVON 2) 3/4 balsamu do opalania EVA 3) 1/3 może ciut więcej brokatu do ciała 5) 2 brokaty do włosów w sprayu - używane, jeden wiecej drugi mniej, ale trudno mi powiedziec ile zostalo, ale oddam oba ![]() 6) pomadka AVON jasny fiolecik, prawie nie używana, z wymiany na wizażu 10) tusz do rzęs AVON fioletowy, raz uzyty 11) pomadka AVON kolor podchodzący pod brąz, użyta kilkanascie razy 12) cienie do oczu SENSIQUE kolor pomaranczowy z brokatem, uzyte kilka razy 13) cienie do oczu SENSIQUE kolor niebieski z brokatem, uzyte kilka razy 14) szampon SUNSILK niebieski bodajze by fryzura byla bardziej puszysta czy jakos tak, raz uzyty 15) odzywka SUNSILK niebieska, raz uzyta, tak samo zdaje sie by wlosy byly bardziej puszyste, zwieksza objetosc 16) lakiery do paznokci - INGLOT |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Kilka Kosmetyków
podobają mi sie:
12) cienie do oczu SENSIQUE kolor pomaranczowy z brokatem, uzyte kilka razy 14) szampon SUNSILK niebieski bodajze by fryzura byla bardziej puszysta czy jakos tak, raz uzyty 15) odzywka SUNSILK niebieska, raz uzyta, tak samo zdaje sie by wlosy byly bardziej puszyste, zwieksza objetosc znajdziesz cos u mnie? zapraszam. ![]()
Będę mamą!!! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=160312 - nowy wątek ciuszkowy - 02.12. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=146688 - książki,plyty,puzzle Szukam laktatora, kocyka dla dzidziusia! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
COSIK ZNALAZLAM ALE Z UBRANEK:
ojj przepraszam za duze literki ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1144657664 jakiz to rozmiar i czy to staniczek czy gora od stroju kapielowego? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1) połyskujący talk/puder do ciała?! -> cus takiego AVON jakie jest jego zuzycie
![]()
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
połyskujący talk/puder do ciała?! -> cus takiego AVON
14) szampon SUNSILK niebieski bodajze by fryzura byla bardziej puszysta czy jakos tak, raz uzyty 15) odzywka SUNSILK niebieska, raz uzyta, tak samo zdaje sie by wlosy byly bardziej puszyste, zwieksza objetosc to i paseczek mi sie u Ciebie podobaja ![]()
![]() |
#9 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:51.