|
Notka |
|
Studia Miejsce dla osób, które są zainteresowane studiami. Chcesz dowiedzieć się jak wygląda życie studenckie? Dołącz do nas, podziel się doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Psychologia po angielsku na SWPS?
Czesc dziewczyny 😄
Zastanawiam sie nad pojsciem po maturze na uniwersytet SWPS. Poczatkowo mialam w planach pojsc na psychologie po polsku, ale zdecydowalam inaczej. Jestem swiadoma tych ogromnych kosztow... Ale ze zdecydowalam zdawac sie na maturze tylko dodatkowo inne jezyki ze wzgledu planow na studia w Berlinie to na publiczna uczelnie sie nie dostane 🙄 Sprawdzalam tez oferte UW ale jestem jakos so tego uniwersytetu sceptycznie nastawiona.. Macie jakies doswiadczenia, opinie? Dajcie znac co wiecie 😊 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Psychologia po angielsku na SWPS?
Mam wrażenie, że nie do końca zrozumiałam post.
Po pierwsze: zdawałaś dodatkowo inne języki na maturze - jakie i na jakim poziomie? Po drugie: skoro planowałaś(planujesz) studia w Berlinie to skąd nagle SWPS? A tak poza tym, skoro chcesz studiować psychologię po angielsku to może warto byłoby przejrzeć oferty uczelni brytyjskich lub innych zagranicznych. Edytowane przez Calla_ Czas edycji: 2017-02-16 o 22:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.