|
|||||||
| Notka |
|
| Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Desktopowa wersja przeglądarkowa - problemy techniczne
Czy to, że nie mogę wklejać zdjęć do postów, to może być wina mojej przeglądarki? Na Firefox mogę, na Chrome nie. Na innych stronach, korzystając z Chrome, mogę. Tylko na Wizażu nie.
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Administrator
|
Dot.: Problemy techniczne z Forum
Cytat:
Korzystasz z wersji mobilnej przeglądarkowej w Android ? napisałaś w wątku dla aplikacji na androida - przeniosę jeśli to zły watek dla Twojego pytania. Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2018-03-28 o 11:00 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Forum - aplikacja na Androida
Chrome iPhone - dodawanie zdjecia w poscie
|
|
|
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#6 |
|
Administrator
|
Utworzyłam nowy watek z Twojego post - tak będzie lepiej i czytelniej Napisz dane techniczne obrazka który chcesz wstawić, lub wyślij go na webmaster@wizaz.pl |
|
|
|
|
#7 |
|
BAN stały
|
Chodzi o każde zdjęcie. Na Chrome klikam ppm i wybieram "kopiuj grafikę", potem w poście ppm i wybieram opcję "wklej", która jest na czarno (albo ctrl + V), ale nic się nie wkleja. Teraz na Firefox wklejam ten obrazek, którego na Chrome nie mogę wkleić:
![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- To wszystko robię na komputerze, nie na Androidzie, więc wątek jest w dobrym dziale? |
|
|
|
|
#8 |
|
Administrator
|
Dot.: Desktopowa wersja przeglądarkowa - problemy techniczne
Każda przeglądarka może działać inaczej, Ty używasz do wstawienia zdjęć w treść post narzędzi w przeglądarce a nie narzędzie w oknie wiadomości i to może być przyczyną problemu, w chrome ten sposób może nie zadziałać.
Jeśli chcesz wstawić zdjęcie w post, najpierw skopiuj link do zdjęcia bezpośredni, potem wciśnij symbol " obrazka" w oknie edytora, pojawi się ramka gdzie będziesz mogła wkleić link do obrazka, potem zapisz. ![]() Zdjęcie z przeglądarki Chrome. W przyszłości jeśli będziesz zgłaszała błąd proszę wybierz odpowiedni watek lub napisz w poście dane o systemie, przeglądarka itp... tak aby wszystko było jasne. Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2023-11-28 o 16:25 |
|
|
|
|
#9 |
|
BAN stały
|
Dot.: Desktopowa wersja przeglądarkowa - problemy techniczne
---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Już teraz wiem o co chodzi, udało się. To namieszałam. Dziękuję. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.