|
|||||||
| Notka |
|
| Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Dzień Mężczyzny - drogi prezent dla TŻ?
Cześć, dziewczyny,
2 dni temu był Dzień Kobiet - zostałam szczodrze obdarowana pięknym, uważam, że drogim prezentem. Nie spodziewałam się tego, bo przecież to nie jest jakieś wielkie święto - takie droższe prezenty są zarezerwowane na urodziny i pod choinkę. Tym bardziej, że TŻ jest skąpiradełkiem, więc bardzo mnie zaskoczył. Teraz czuję się zobowiązana odpłacić mu tak samo. Zwykle na takie święta kupowałam drobiazgi, słodycze, piwko, ewentualnie kino lub kolacja w lokalu. Nie za bardzo mam pomysł na prezent. Pomożecie?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzień Mężczyzny - drogi prezent dla TŻ?
Trochę po czasie
![]() Ale odpowiem ogólnie - nie warto robić sobie wyścigów, kto da droższy prezent. Nie wiem, jak zrobiłaś, ale ja bym mimo to kupiła jakiś drobiazg, tak jak zwykle. To, że Twój partner kupił Ci drogi prezent, moim zdaniem nie zobowiązuje Cię do kupna równoważnego, zwłaszcza że: - nie takie macie ustalenia co do drobnych okazji i nigdy sobie takich prezentów nie kupowaliście - nie miałaś za wiele czasu - mógł po prostu chcieć Ci to kupić i akurat zbiegło się to w czasie z Dniem Kobiet i wręczył z tej okazji - nie wiem, jak jest u Was z finansami, ale trudno czasem o kupowanie sobie prezentów o równej wartości, jeśli zarabia się zupełnie różnie U mnie to ja zwykle kupuję droższe prezenty, bo zarabiam więcej, mój partner studiuje zaocznie, więc dochodzi mu czesne, no i on utrzymuje samochód, a ja swojego nie posiadam. Więc siłą rzeczy mam dużo więcej pieniędzy. Nigdy nie pomyślałam, że on powinien kupować mi prezenty o takiej samej wartości jak ja jemu. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:55.