![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wasz typ faceta
Hej Dziewczyny : )
Zapodaję luźny temat na wieczór. Jaki macie typ faceta, co najbardziej Was pociąga, na co szczególnie zwracacie uwagę . Zauważyłam że mój gust jest tak odmienny od gustów moich przyjaciółek/koleżanek że czasem jestem aż w szoku. Kiedyś spotykałam się z jednym facetem i kiedy on dla mnie był mega pociągający i interesujący przyjaciółka stwierdziła, że chyba całkiem ogłupiałam, kompletnie nie wiedziała co ja w nim widzę ;D za to Ci którzy podobają się jej dla mnie są nijacy. Często też zdarza mi się, że facet który na początku wydaje się dla mnie nieatrakcyjny wizualnie nagle przy bliższym poznaniu okazuje się że ma to coś i nagle zupełnie zmienia się mój punkt patrzenia na niego. O gustach niby się nie dyskutuje ale w zasadzie dlaczego nie :P poplotkujmy. A żeby bardziej zobrazować jaki macie typ - z jakim sławnym aktorem/piłkarzem/celebrytą itd. umówiłybyście się na randkę? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasz typ faceta
Cytat:
Mam dokładnie tak samo. Poza tym moja koleżanka kiedyś mi powiedziała, że mam dziwny gust i podobają mi się sami brzydale ![]() ![]() ![]() Edytowane przez olgaw79 Czas edycji: 2021-07-06 o 21:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Lady in red.
|
Z aktorem, piłkarzem i celebrytą bym się akurat nie umówiła. Ci nie są w moim typie
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Typ typem - od zawsze gustowałam w starszych od siebie co najmniej 7+, brunetach, garniturowcach (w sumie po fachu), absolutnie nie gorzej wykształconych ode mnie, takich intelektualistach-gryzipiórkach.
Zakochałam się w młodszym o 4 lata, włosy ciemny blond, elegancki stroj od wielkiego dzwonu, który rzucił studia. Bardzo dobrze jest mi z nim. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
O borze lubie wysokich niebieskookich facetow, kolor wlosow niewazny, kiedys bardzo podobal mi sie Zagumny, czy Chris Evans.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 43f4c6e05089aac1c48e760c19dfc261ffa43875_658383801b065 Czas edycji: 2023-12-05 o 02:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Śnięta Mucha
|
Co do celebrytów, to jest już taki wątek:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=100226
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Radosław Majdan to takie dwa w jednym... Jego właśnie nigdy nie lubilam. Z aktorem? No chyba nie z polskim... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Wysoki, dojrzały emocjonalnie, odpowiedzialny, z podobnym poczuciem humoru. Mój typ
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
To ja Wam powiem, że lubię jak facet ma trochę dłuższe włosy :p, jak jest postawny ( nie mylić z napompowanym) i zarost też w sumie lubię
![]() Ogólnie raczej też nigdy nie jarałam się aktorami, piłkarzami etc. ale ostatnio całkiem przypadkiem podczas oglądania euro wpadł mi w oko jeden Pan ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
sentimental animal
|
Lubię alternatywnych facetów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
astro-loszka
|
Cytat:
Zawsze miałam słabość do inteligentnych, niekonwencjonalnych brzydali. W młodości lubiłam też opalonych, jasnookich blondynów i jakiś sentyment do tego typu urody mi pozostał.
![]() |
![]() |
#14 |
Pani Mizantrop
|
Nie mam zadnego konkretnego typu, z kazdego typu urody znalazlabym cos dla siebie.
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Mój typ to nerd o liberalnym światopoglądzie. Nie kręcą mnie typowi macho, zwolennicy tradycyjnego modelu rodziny i mizogini. Wygląd ma dla mnie mniejsze znaczenie, ale nie pociągają mnie osoby otyłe, z dużymi problemami z uzębieniem itp.
---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- W sumie zauważyłam, że mało która koleżanka podziela moje preferencje. Z drugiej strony, faceci, z którymi się spotykałam zwykle nie narzekali na brak powodzenia, mimo że nie wpisują się w opis takiego stereotypowego chada. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
[1=43f4c6e05089aac1c48e760 c19dfc261ffa43875_6583838 01b065;88795071]Treść usunięta[/QUOTE]
Fajnie przeczytać, że nie jestem sama z tym, że nie rusza mnie 99,9 facetów. Dodałabym tylko, że w Polsce, w UK np jest z tym dużo lepiej według mnie. Z polskich aktorów podoba mi się tylko Dorociński i młody Stuhr, z zagranicznych Ewan McGregor, James McAvoy, Sean Bean, Henry Cavill (szczególnie w Dynastii Tudorów). Jak widać Brytyjczycy rządzą. Mogłabym wymienić wielu innych ale nie pamiętam teraz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Śnięta Mucha
|
Mam podobnie z polskimi facetami... odnoszę wrażenie, że 90% z nich faktycznie wygląda tak samo:
Włosy na 9mm ochapane własnoręcznie w domu maszynką, zero zarostu lub niechlujny typu "rośnie sobie samo". Latem ubrani notorycznie w za ciasną, obciskającą bebzon koszulkę z randomowym napisem, który nic nie znaczy i niedopasowane do figury piżamowe szorty. Ogólnie ubrani jakby nigdy w życiu nie zetknęli się z instytucją lustra. Często mają też zaniedbane zęby, krzywo poobcinane paznokcie. To pokolenie panów 30-40+, dla którego wszelkie przejawy dbania o siebie są p*dalskie, a wygląd się u faceta przecież nie liczy. Do tego dodajmy pucołowate twarze i wszyscy zaczynają wyglądać jak kopiuj wklej. I niestety jak się wyjedzie chociażby kilkaset km na zachód do DE, to głowa zaczyna się odwracać sama za przystojnymi, zadbanymi mężczyznami, a u nas posucha... Oczywiście ci wszyscy panowie "jestem jaki jestem, mamusia mnie takiego kocha" chcą się spotykać z pięknymi, zadbanymi kobietami ![]() Zdarzają się i ci atrakcyjni, a do tego fajni z charakteru, ale do nich jest ustawiona kolejka kobiet, bo to w PL towar deficytowy. Moje typy aktorów to również Dorocinski i Fabijański. Z piłkarzy Błaszczykowski i Krychowiak (ale nie jego dziwne kreacje ![]() No gdyby szary Kowalski zadbał o siebie na takim poziomie i miał jakiś pomysł na swój look, życie byłoby piękniejsze ![]() Zadbany zarost i długie włosy, to zawsze plus ![]() Z zagranicznych aktorów moim Crushem nr 1 od lat jest Tom Hardy. A jako, że podziwiam kobiecą urodę... to głowa mi się o wiele częściej odwraca za "super laskami" na ulicy niż ich męskim odpowiednikiem... bo taki widzę 10x rzadziej ![]() Juz samo to, że na grupach o pielęgnacji cery czy włosów są wyłącznie kobiety oraz homoseksualni mężczyźni, super zadbani zresztą, mówi bardzo dużo.
Everyone you meet is fighting a battle inside you know nothing about Be kind. Always Wyzwanie Czytelnicze 25 / 34 (26) Wyzwanie Filmowe 5 / 100 100 książek w 2023 92 / 55 Edytowane przez Pani_Robot Czas edycji: 2021-07-07 o 13:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
Tom Hardy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Nie mam żadnego typu urody, wiadomo musi być ode mnie wyższy (99,9% ludzi spełnia to wymaganie bo jestem niska) i musi mieć podobne zainteresowania, bez nich ani rusz.
Dlatego często 'przystojni' faceci totalnie mi się nie podobają. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Nie mam żadnego typu.
Jak byłam młodsza, to miałam jakieś tam wzorce, ale czas je weryfikował to znaczy nigdy w prawdziwym życiu nie spotykałam facetów, którzy by odpowiadali moim aktualnym wyobrażeniom (zresztą też nie szukałam). Co więcej zauważyłam, że z czasem zaczęło się to bardzo zmieniać i jak jako 20-latka roiłam sobie chudawych intelektualistów w okularach, tak w okolicach 30 to już byli bardziej postawni faceci i nawet brzuszek się w ten obraz wpisywał. Potem właściwie przestał mnie temat męskiej urody zajmować i tak jest do teraz. Chyba jedyne, co nigdy się nie zmieniło, to że zawsze wolałam facetów niskich tj mojego wzrostu albo niewiele wyższych. Reszta jest bardzo relatywna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
Kiedyś miałam swój typ faceta, teraz z wiekiem zmniejszyły mi się wymagania, podobają mi się faceci powyżej 180 cm wzrostu którzy "nadawaliby na tych samych falach" co ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Wasz typ faceta
Ja generalnie wole brunetow, takich w stylu Joaquin Phoenix❤️
a tak realnie to lubie jak facet się wyróżnia wyglądem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez pempek Czas edycji: 2021-07-07 o 16:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Młody Till Lindemann, Tom Wlaschiha, Brad Pitt <3 Lubiłam od zawsze filmy o II wojnie, bo podobali mi się aktorzy grający Niemców
![]() No i mam niebieskookiego ciemnego blondyna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
mojego wrostu, wysportowana sylwetka, ciemne wlosy, zielone oczy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 43f4c6e05089aac1c48e760c19dfc261ffa43875_658383801b065 Czas edycji: 2023-12-05 o 02:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Mój typ faceta to wysoki brunet, dłuższe- ale zadbane włosy, fajny zarost, postawny i z dużym poczuciem humoru ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:38.