|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kosmetyki Olay
Cześć!
Mam pytanie do osób, które zetknęły się z kosmetykami marki Olay. Chciałabym kupić mamie coś z ich produktów, ale ona nigdy ich nie używałam i nie wiem czy nie podrażnią jej skóry,bo czasem się to zdarzało. Przede wszystkim chodzi mi o to, czy którejś z was zdarzyło się dostać podrażnienia czy alergii od tych kosmetyków? Jak oceniacie ich konsystencję i zapach (mama nie lubi zbyt intensywnych, drażniących zapachów). Jestem zainteresowana zwłaszcza kremami i serum dla cery dojrzałej. Będę wdzięczna za odpowiedzi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki Olay
Hej ja tylko tak skromnie i połowicznie się wypowiem
![]() ![]() Miałam okazję przetestować na ręku serum pod oczy i serum do twarzy z serii bodajże REGENERIST. Konsystencja jest naprawdę super, szybko się wchłania, nie pozostawia tłustego filmu no i skóra jest po nim gładziutka... Z tego co pamiętam są one bez zapachowe, a co najwyżej mają delikatny prawie nie wyczuwalny zapach... Przychodziły kobiety, które na prawdę były i są zadowolone z tych kosmetyków. Mówiły, że poprawa stanu cery jest widoczna, tak jak obiecuje producent. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za odpowiedź
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
hej. Ja stosuję dwa kremy: krem intensywnie nawilżający na noc (doskonale się wchłania) i hydrożel aktywnie nawilżający na dzień. Jestem bardzo zadowolona z tych produktów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
hej
![]() ja kilka miesięcy uzywałam emulsji Regenerist, a teraz sobie zamówiłam bardziej skoncentrowane serum z tej serii. Jestem zadowolona, fajna konsystencja, nie uczula i rozjaśniły mi się przebarwienia, więc chyba faktycznie ma działanie regenerujące ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.