|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Impreza integracyjna firmy - wyjazdowa
Szukam fajnego miejsca, które będzie odpowiednie pod imprezę integracyjną. Jesteśmy z Częstochowy, więc raczej południowa Polska, morze odpada. Mam przedstawić listę racjonalnych propozycji - tak żeby szefostwo nie zniszczyło się finansowo, a ludzie mieli dobre wspomnienia. Przerabialiśmy w ostatnim roku jakieś wyjazdowe integracje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Impreza integracyjna firmy - wyjazdowa
To samo miejsce, które chyba nawet tobie sugerowałam pod długi weekend. Zielona Polana w Łączkach - o ile taka odłegłość wchodzi w grę. Tak samo macie wypasiony program, ale to już daj do oceny osobom decyzyjnym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Hmm... że ja na to nie wpadłam. A byłaś tam na integracji? Albo był tam ktoś z forumowiczów? Faktycznie program wypasiony, lista atrakcji pewnie średnio do zrealizowania w tak krótkim czasie. Przy większych grupach da się jeszcze taniej?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
O cenę pytaj właścicieli, a nie mnie. Nie, nie byłam na integracji, ale wiem jak są inne tematy realizowane. Wiem, że jeśli program coś zawiera to wszystko się odbędzie. A jeśli termin na lato, to macie przecież basen, plażę bezpośrednio w pensjonacie, rafting... Dużo tego do wymieniania. Ogólnie na pewno zdecydowanie będzie co robić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Przekazałam informacje szefom, to oni będą to załatwiali. Ale nawet po samym opisie programu ze strony i pokazanym tam cenniku byli na tak, więc zakładam, że się dogadają. Szefom też zależy, żeby ludzie wrócili zadowoleni - chodzi o atmosferę w pracy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Wiem jaki to ma wpływ na klimat w pracy. Zresztą to przecież całkowicie normalne. W momencie kiedy ludzie lepiej się znają, też inaczej podchodzą do swojej pracy. Zawsze tak było, również w moim przypadku, to normalne. Szefowie powinni się zorientować wśród pracowników co ich interesuje. Różni ludzie, ale zakładam, że można dosłownie wszystko wymyśleć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Na 90 proc. coś z tego będzie. Jutro przedstawiciel od nas z firmy jedzie zobaczyć jak całość wygląda od środka. Wiem, że finansowo dogadali się przez telefon. Teraz kwestia akceptacji warunków, które również są bardzo istotne i wszystko powinno być w najlepszym porządku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:12.