Prawo przyciagania -praktyka - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-11-13, 18:37   #1
Julieg07
BAN stały

Prawo przyciagania -praktyka

Hej! PP w praktyce naprawde działa.To nie jest zadne odkrycie .Nawet mozna do siebie przyciagnac konkretene osoby nieznajac ich wogóle.Mnie sie to udało i wiele wiele innych rzeczy.

Moze pogadamy o tym?
Julieg07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-13, 18:55   #2
Natt1992
Zakorzenienie

Dot.: Prawo przyciagania -praktyka

U mnie również działa, niektórych rzeczy nawet nie byłam do końca świadoma
Aczkolwiek znam wielu ludzi, którzy próbowali i nic z tego nie wyszło, osobiście zwalam to na ich negatywne myślenie :P
Stary 2012-11-13, 18:56   #3
agatekm
Raczkowanie

A może porozmawiamy o zasadach ortografii?
agatekm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-13, 19:01   #4
Julieg07
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Natt1992 Pokaż wiadomość
Aczkolwiek znam wielu ludzi, którzy próbowali i nic z tego nie wyszło, osobiście zwalam to na ich negatywne myślenie :P

Dokładnie ,alb za bardzo chcieli.Trzeba to wszytsko wrzucic na ''luz''.

Przyciagnełas moze jakegos konkretnego chłopaka do siebie?

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Cytat:
Moze tez za bardzo chcieli .Trzeba to wszytsko wrzucic na ''luz''.

Czy przyciagnełas jakiegos do siebie konkretnego chłopaka lub ludzi?

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Cytat:
Napisane przez agatekm Pokaż wiadomość
A może porozmawiamy o zasadach ortografii?

NIe czepiaj się. Jak cos Ci przeszkadza nie wchodź tu.
Stary 2012-11-13, 19:01   #5
Natt1992
Zakorzenienie

Hmm... Zależy co masz na myśli. Na pewno ułatwiło mi to nawiązanie kontaktów, chociażby poprzez podniesienie pewności siebie. Takiego, że tak powiem "przyciągania na chama" nie próbowałam i próbować nie będę bo wolę żeby wszystko wyszło samo z siebie

+ Jeden post w zupełności wystarczy

Edytowane przez Natt1992
Czas edycji: 2012-11-13 o 19:03
Natt1992 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-13, 19:34   #6
Julieg07
BAN stały

Cytat:
Hmm... Zależy co masz na myśli. Na pewno ułatwiło mi to nawiązanie kontaktów, chociażby poprzez podniesienie pewności siebie. Takiego, że tak powiem "przyciągania na chama" nie próbowałam i próbować nie będę bo wolę żeby wszystko wyszło samo z siebie

+ Jeden post w zupełności wystarczy

Spróbować zawsze można.Nikomu to nie zaszkodzi a jesli cos CI sie nie bedzie podobało to sie rostajesz i po problemie
Stary 2012-11-13, 19:38   #7
Natt1992
Zakorzenienie

Nie chciałabym nikogo przyciągać na siłę, bo osobiście właśnie tak to odbieram.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-13, 19:49   #8
Julieg07
BAN stały

Cytat:
Nie chciałabym nikogo przyciągać na siłę, bo osobiście właśnie tak to odbieram.

NIe na siłe ,nie o to mi chodziło. Po postu tak z ciekawości jak by z ta osoba by było.
Stary 2012-11-13, 19:51   #9
Natt1992
Zakorzenienie

Z ciekawości już kogoś zraniłam, wprawdzie nie celowo ale jednak. Więc się nie podejmuję.
Prawo przyciągania w szkole, w pracy - super, w związkach - absolutnie nie dla mnie.
Stary 2012-11-13, 20:13   #10
Julieg07
BAN stały

Cytat:
Z ciekawości już kogoś zraniłam, wprawdzie nie celowo ale jednak. Więc się nie podejmuję.
Prawo przyciągania w szkole, w pracy - super, w związkach - absolutnie nie dla mnie.
Moze po prostu zle ''kierujesz w zwiazku?

Czyli jednak przyciagnełas kogos?
Stary 2012-11-13, 20:16   #11
WielkiShoe
BAN stały

ja wierzę.czytam właśnie "sekret"
WielkiShoe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-13, 20:19   #12
Natt1992
Zakorzenienie

Nie jestem pewna czy to było związane z przyciąganiem.
Po prostu uważam, że jak mam z kimś być to dzięki własnym "zdolnościom" i chęciom obu stron a nie przez, że tak powiem wspomaganie się w ten sposób. I nikt mojego zdania nie zmieni choćbym miała być sama do końca życia
Stary 2012-11-13, 23:53   #13
MacyRose
Rozeznanie

A jak zakładałaś ten wątek to wyszukiwarka cię nie przyciągała?

Bo jak tak sięgam pamięcią wstecz to przypominam sobie jakieś 3-4 wątki na ten temat, więc po co kolejny?
Był wątek o prawie przyciągania, ze 2 o Sekrecie, temat poruszany w wątku optymistek. Ba, jest nawet wizażowy klub Optymistki gdzie są dostępne linki z tego i podobnego zakresu.
MacyRose jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-14, 11:32   #14
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

jeżeli już to siła przyciągania a nie prawo przyciągania (zgodnie z nazwą pełną Sekretu bo pewnie mowa o tym) nie ogranicza się jedynie do przyciągania "faceta" jeżeli na tym ktoś się skupia to ok, widać niektórzy mają inne priorytety.

Siła przyciągania obejmuje wszystkie zasady życia
- wymarzona praca
- ukończenie studiów
- powodzenie projektów
- zdobycie finansów
- poznawanie ludzi (niekoniecznie mężczyzn i niekoniecznie w celach emocjonalnych)
- zdobycie wymarzonego domu
- wyzdrowienie
- zajście w ciążę

Opiera się to na pozytywnym skupieniu się i wizualizacji czegoś co ma się przydarzyć w przyszłości jednak musimy myśleć o tym w formie teraźniejszej (przykład NIE "spłacę rachunki" tylko "spłacam rachunki").

Ja tak zdobyłam pracę (jednak okazała się nie być moją wymarzoną), faceta (okazał się pomyłką ), skończyłam studia pisząc na swój własny temat a nie narzucony mi przez uczelnie broniąc się ze zdaniem recenzenta "powinna pani pisać artykuły". - reasumując prawdziwym jest "uważaj o czym marzysz, bo może się spełnić"

w przypadku zdrowia jeszcze nigdy mi się nie udało. Nawet wieszanie na ścianie zdrowych osób i wmawianie sobie, że na pewno wyzdrowieją nic mi nie dało.

Podobnie jest w drugą stronę myśląc negatywnie ściągamy złe rzeczy - i tutaj chyba mam większą skuteczność

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

żeby uciąć niepotrzebne dyskusje (bo zaraz muszę wychodzić ) wyjaśnię tylko. Prawo przyciągania to prawo istniejące tylko na polu nauki dokładniej mówiąc fizyki kwantowej, KTÓREJ NIE MOŻNA ŁĄCZYĆ ZE ŚWIADOMOŚCIĄ. Jeżeli mamy na myśli właśnie te siły optymizmu i inne metafizyczne i duchowe więzi mamy na myśli SIŁĘ PRZYCIĄGANIA

cytuję fizyka, który wypowiadał się w filmie SEKRET:

Cytat:
„Przycięto moją wypowiedź w taki sposób, że całkowicie usunięto moje rzeczywiste poglądy na sprawy dyskutowane w tym filmie. W rzeczywistości jestem głęboko negatywnie nastawiony do prób łączenia mechaniki kwantowej ze świadomością. Co więcej, wyjaśniłem to bardzo obszernie, przed kamerą twórcom filmu (…) Gdybym wiedział, że moja wypowiedź zostanie tak drastycznie wypaczona w filmie, z pewnością nie zgodziłbym się na rozmowę.”
także wolałabym trzymać się poprawnego nazewnictwa, skoro już ktoś tutaj apelował o poprawność ortograficzną
Stary 2012-11-14, 14:07   #15
201604250949
Konto usunięte

Wczoraj pożyczyłam od brata tą książkę "Sekret" a dzis patrze ,ze tu taki temat powstal
201604250949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-15, 19:21   #16
Julieg07
BAN stały

Cytat:
Napisane przez _alison Pokaż wiadomość
Wczoraj pożyczyłam od brata tą książkę "Sekret" a dzis patrze ,ze tu taki temat powstal
Moze w jakis sposob przyciagnełas mnie i załozyłam ten temat. Sama nie wiem skad mi sie pomysł taki zrodził.MOze wczymś pomóc?
Stary 2012-11-15, 19:41   #17
201604250949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Julieg07 Pokaż wiadomość
Moze w jakis sposob przyciagnełas mnie i załozyłam ten temat. Sama nie wiem skad mi sie pomysł taki zrodził.MOze wczymś pomóc?
poki co dopiero ogarniam ten temat
Stary 2012-11-16, 15:50   #18
Julieg07
BAN stały

A jak wy myslicie:

Np. Jesli dziewczyna chce przejsc metamorfoze i mysli nad tym caly czas i wie jak do tego ''dotrzec'' to karzde wydarzenie bedzie ja umacniało by to osiagnela?
Stary 2012-11-16, 15:58   #19
lucciola
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez girlonthebridge Pokaż wiadomość
jeżeli już to siła przyciągania a nie prawo przyciągania (zgodnie z nazwą pełną Sekretu bo pewnie mowa o tym) nie ogranicza się jedynie do przyciągania "faceta" jeżeli na tym ktoś się skupia to ok, widać niektórzy mają inne priorytety.

Siła przyciągania obejmuje wszystkie zasady życia
- wymarzona praca
- ukończenie studiów
- powodzenie projektów
- zdobycie finansów
- poznawanie ludzi (niekoniecznie mężczyzn i niekoniecznie w celach emocjonalnych)
- zdobycie wymarzonego domu
- wyzdrowienie
- zajście w ciążę

Opiera się to na pozytywnym skupieniu się i wizualizacji czegoś co ma się przydarzyć w przyszłości jednak musimy myśleć o tym w formie teraźniejszej (przykład NIE "spłacę rachunki" tylko "spłacam rachunki").

Ja tak zdobyłam pracę (jednak okazała się nie być moją wymarzoną), faceta (okazał się pomyłką ), skończyłam studia pisząc na swój własny temat a nie narzucony mi przez uczelnie broniąc się ze zdaniem recenzenta "powinna pani pisać artykuły". - reasumując prawdziwym jest "uważaj o czym marzysz, bo może się spełnić"

w przypadku zdrowia jeszcze nigdy mi się nie udało. Nawet wieszanie na ścianie zdrowych osób i wmawianie sobie, że na pewno wyzdrowieją nic mi nie dało.

Podobnie jest w drugą stronę myśląc negatywnie ściągamy złe rzeczy - i tutaj chyba mam większą skuteczność

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

żeby uciąć niepotrzebne dyskusje (bo zaraz muszę wychodzić ) wyjaśnię tylko. Prawo przyciągania to prawo istniejące tylko na polu nauki dokładniej mówiąc fizyki kwantowej, KTÓREJ NIE MOŻNA ŁĄCZYĆ ZE ŚWIADOMOŚCIĄ. Jeżeli mamy na myśli właśnie te siły optymizmu i inne metafizyczne i duchowe więzi mamy na myśli SIŁĘ PRZYCIĄGANIA

cytuję fizyka, który wypowiadał się w filmie SEKRET:

także wolałabym trzymać się poprawnego nazewnictwa, skoro już ktoś tutaj apelował o poprawność ortograficzną
Fajnie, że wyjaśniłaś o co chodzi, dzięki.
Bo nie byłam wtajemniczona.
A co to za książka, ten Sekret?
lucciola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-16, 16:32   #20
201604250949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lucciola Pokaż wiadomość
Fajnie, że wyjaśniłaś o co chodzi, dzięki.
Bo nie byłam wtajemniczona.
A co to za książka, ten Sekret?
wpisz w google "sekret" tam masz cale wyjasnienie

Cytat:
Napisane przez Julieg07 Pokaż wiadomość
A jak wy myslicie:

Np. Jesli dziewczyna chce przejsc metamorfoze i mysli nad tym caly czas i wie jak do tego ''dotrzec'' to karzde wydarzenie bedzie ja umacniało by to osiagnela?
chodzi Ci o metamorfoze zewnętrzną czy wewnętrzną?
bo jak zewnętrzną to raczej nic w tym trudnego
Stary 2012-11-16, 16:56   #21
Julieg07
BAN stały

Cytat:
Napisane przez _alison Pokaż wiadomość
wpisz w google "sekret" tam masz cale wyjasnienie

chodzi Ci o metamorfoze zewnętrzną czy wewnętrzną?
bo jak zewnętrzną to raczej nic w tym trudnego

zewnetrzną. Własnie chce taka metamorfoze przejsc i znalałzam dwie drogi i wiem ze sie by udało. Zawsze o tym marzyłam . Jakis czas sie skupiłam i zyłam tak jakby to juz było.

Mysle pozytywnie 9czasem dolek złapie ale to jak kazdy)ale mam wrazenie ze wszytsko umacnia mnie zebym to zrobiła

Ja wiem ze to nic trydnego. Ale zlezy mi na tym aby specjalisci sie mna zajeli
Stary 2016-06-27, 16:42   #22
Blond Bond
Raczkowanie

Jest świetne forum o Prawie Przyciągania Mnóstwo historii z życia wziętych, bardzo dokładne wyjaśnienie na czym to polega i dlaczego się nie udaje. Przede wszystkim obalony jest mit "Sekretu"
Aaa i dużo technik na pracę z podświadomością i przyciąganie. Nie tylko wizualizacje.
www.prawoprzyciagania.net

Blond Bond jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-11, 18:00   #23
mrsnina
Przyczajenie

Ostatnio bardzo dużo czytałam w tym temacie, bo podsuwała mi ciekawe materiały moja koleżanka. Nigdy wcześniej w to nie wierzyłam, ale czasami rzeczywiście się to u mnie sprawdza! Jestem trochę w szoku, bo nie sądziłam, że mogę do siebie coś przyciągnąć. Nie oczekuję wiele, ale takie niewielkie sprawy.. Fajnie, bo dzięki temu zmieniłam też swoje nastawienie do wielu spraw. Nasze myśli mają moc
mrsnina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-16, 23:43   #24
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

ja na razie przyciągam same złe rzeczy, macie jakieś fajne sposoby na wybicie tych negatywnych myśli a zastąpienie ich tymi pozytywnymi ?
Stary 2017-03-13, 21:38   #25
Agnieszkak233
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez girlonthebridge Pokaż wiadomość
ja na razie przyciągam same złe rzeczy, macie jakieś fajne sposoby na wybicie tych negatywnych myśli a zastąpienie ich tymi pozytywnymi ?
Ja staram się nie skupiać na negatywnych wydarzeniach, ludziach w moim życiu. Unikam oglądania wiadomości, bo tam sama treść negatywna prawie jest, unikam negatywnych ludzi. Jak popadam w zamartwianie albo złość, to staram się odwrócić uwagę, przekierować tor myśli np. rozmową z kimś pozytywnym A'propos Prawa Przyciągania polecam artykuł, który mnie bardzo poruszył: http://bizneszoom.pl/biznes/sklep-z-krawatami-czyli-jak-manifestowalam-swoj-biznes/
Jest to artykuł o tym, jak można połączyć biznes i Prawo Przyciągania
Agnieszkak233 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości