|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Prawo przyciagania -praktyka
Hej! PP w praktyce naprawde działa.To nie jest zadne odkrycie .Nawet mozna do siebie przyciagnac konkretene osoby nieznajac ich wogóle.Mnie sie to udało i wiele wiele innych rzeczy.
Moze pogadamy o tym? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawo przyciagania -praktyka
U mnie również działa, niektórych rzeczy nawet nie byłam do końca świadoma
![]() Aczkolwiek znam wielu ludzi, którzy próbowali i nic z tego nie wyszło, osobiście zwalam to na ich negatywne myślenie :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
A może porozmawiamy o zasadach ortografii?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Dokładnie ,alb za bardzo chcieli.Trzeba to wszytsko wrzucic na ''luz''. Przyciagnełas moze jakegos konkretnego chłopaka do siebie? ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
Czy przyciagnełas jakiegos do siebie konkretnego chłopaka lub ludzi? ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- NIe czepiaj się. Jak cos Ci przeszkadza nie wchodź tu. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Hmm... Zależy co masz na myśli. Na pewno ułatwiło mi to nawiązanie kontaktów, chociażby poprzez podniesienie pewności siebie. Takiego, że tak powiem "przyciągania na chama" nie próbowałam i próbować nie będę bo wolę żeby wszystko wyszło samo z siebie
![]() + Jeden post w zupełności wystarczy ![]() Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2012-11-13 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
BAN stały
|
Cytat:
Spróbować zawsze można.Nikomu to nie zaszkodzi a jesli cos CI sie nie bedzie podobało to sie rostajesz i po problemie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Nie chciałabym nikogo przyciągać na siłę, bo osobiście właśnie tak to odbieram.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Z ciekawości już kogoś zraniłam, wprawdzie nie celowo ale jednak. Więc się nie podejmuję.
Prawo przyciągania w szkole, w pracy - super, w związkach - absolutnie nie dla mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
ja wierzę.czytam właśnie "sekret"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Nie jestem pewna czy to było związane z przyciąganiem.
Po prostu uważam, że jak mam z kimś być to dzięki własnym "zdolnościom" i chęciom obu stron a nie przez, że tak powiem wspomaganie się w ten sposób. I nikt mojego zdania nie zmieni choćbym miała być sama do końca życia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
A jak zakładałaś ten wątek to wyszukiwarka cię nie przyciągała?
Bo jak tak sięgam pamięcią wstecz to przypominam sobie jakieś 3-4 wątki na ten temat, więc po co kolejny? Był wątek o prawie przyciągania, ze 2 o Sekrecie, temat poruszany w wątku optymistek. Ba, jest nawet wizażowy klub Optymistki gdzie są dostępne linki z tego i podobnego zakresu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
jeżeli już to siła przyciągania a nie prawo przyciągania (zgodnie z nazwą pełną Sekretu bo pewnie mowa o tym) nie ogranicza się jedynie do przyciągania "faceta" jeżeli na tym ktoś się skupia to ok, widać niektórzy mają inne priorytety.
Siła przyciągania obejmuje wszystkie zasady życia - wymarzona praca - ukończenie studiów - powodzenie projektów - zdobycie finansów - poznawanie ludzi (niekoniecznie mężczyzn i niekoniecznie w celach emocjonalnych) - zdobycie wymarzonego domu - wyzdrowienie - zajście w ciążę Opiera się to na pozytywnym skupieniu się i wizualizacji czegoś co ma się przydarzyć w przyszłości jednak musimy myśleć o tym w formie teraźniejszej (przykład NIE "spłacę rachunki" tylko "spłacam rachunki"). Ja tak zdobyłam pracę (jednak okazała się nie być moją wymarzoną), faceta (okazał się pomyłką ![]() w przypadku zdrowia jeszcze nigdy mi się nie udało. Nawet wieszanie na ścianie zdrowych osób i wmawianie sobie, że na pewno wyzdrowieją nic mi nie dało. Podobnie jest w drugą stronę myśląc negatywnie ściągamy złe rzeczy - i tutaj chyba mam większą skuteczność ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- żeby uciąć niepotrzebne dyskusje (bo zaraz muszę wychodzić ![]() cytuję fizyka, który wypowiadał się w filmie SEKRET: Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Wczoraj pożyczyłam od brata tą książkę "Sekret" a dzis patrze ,ze tu taki temat powstal
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
A jak wy myslicie:
Np. Jesli dziewczyna chce przejsc metamorfoze i mysli nad tym caly czas i wie jak do tego ''dotrzec'' to karzde wydarzenie bedzie ja umacniało by to osiagnela? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo nie byłam wtajemniczona. A co to za książka, ten Sekret? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
bo jak zewnętrzną to raczej nic w tym trudnego ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
BAN stały
|
Cytat:
zewnetrzną. Własnie chce taka metamorfoze przejsc i znalałzam dwie drogi i wiem ze sie by udało. Zawsze o tym marzyłam . Jakis czas sie skupiłam i zyłam tak jakby to juz było. Mysle pozytywnie 9czasem dolek złapie ale to jak kazdy)ale mam wrazenie ze wszytsko umacnia mnie zebym to zrobiła Ja wiem ze to nic trydnego. Ale zlezy mi na tym aby specjalisci sie mna zajeli |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Jest świetne forum o Prawie Przyciągania
![]() ![]() Aaa i dużo technik na pracę z podświadomością i przyciąganie. Nie tylko wizualizacje. www.prawoprzyciagania.net
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Ostatnio bardzo dużo czytałam w tym temacie, bo podsuwała mi ciekawe materiały moja koleżanka. Nigdy wcześniej w to nie wierzyłam, ale czasami rzeczywiście się to u mnie sprawdza! Jestem trochę w szoku, bo nie sądziłam, że mogę do siebie coś przyciągnąć. Nie oczekuję wiele, ale takie niewielkie sprawy.. Fajnie, bo dzięki temu zmieniłam też swoje nastawienie do wielu spraw. Nasze myśli mają moc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
ja na razie przyciągam same złe rzeczy, macie jakieś fajne sposoby na wybicie tych negatywnych myśli a zastąpienie ich tymi pozytywnymi
![]()
![]() |
#25 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Jest to artykuł o tym, jak można połączyć biznes i Prawo Przyciągania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.