|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kosmetyki na wymianę
Wymiana tylko na kosmetyki perfumeryjne, selektywne.
Darzę ogromną sympatią marki Bobbi Brown oraz Estee Lauder. 1. Podkład Laura Mercier Creme Smooth Foundation odcień Blush Ivory. Zakupiony w Douglas - wartość 289zł (zużycie minimalne) Chętnie wymienię na Estee Lauder Double Wear + coś. 2. Estee Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara. Jak nowa, tylko otworzyłam i zobaczyłam że to niestety nie moja szczoteczka. (Chętnie zamienię na Dior Show Iconic Overcurl) 3. Estee Lauder Czerwona Pomadka Pure Color 26 + kontórówka Estee Lauder Double Wear. 4. Estee Lauder Pure Colour 25 Praline Paradise Shimmer Lipgloss. 5. Zastygające pomadki matowe w płynie Goldern Rose (w ramach gratisu) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki na wymianę
coś za laurę ?
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
znajdziesz może coś za Laurę?
zapraszam na oba wątki ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
hej, moze cos u mnie za czerwona szminke Estee?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
1. Podkład Laura Mercier Creme Smooth Foundation odcień Blush Ivory.
Zakupiony w Douglas - wartość 289zł (zużycie minimalne) Chętnie wymienię na Estee Lauder Double Wear + coś. 2. Estee Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara. Jak nowa, tylko otworzyłam i zobaczyłam że to niestety nie moja szczoteczka. (Chętnie zamienię na Dior Show Iconic Overcurl) 3. Estee Lauder Czerwona Pomadka Pure Color 26 + kontórówka Estee Lauder Double Wear. 4. Estee Lauder Pure Colour 25 Praline Paradise Shimmer Lipgloss. ?
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
coś za podkład?
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.